PostNord avdelingene 2022 er klare!

Postet av Ullern Fotball den 10. Des 2021


Avdeling 1
Ullern slapp unna forhåndsfavoritten Ull-Kisa i sin avdeling, men skal opp mot sterke lag som Strømmen, Arendal og Egersund.
Strømmen rykket ned fra Obos denne sesongen, mens Arendal og Egersund ble henholdsvis nummer 2 og 3 i PostNord avdeling 2.

Avdelingsoppsett PostNord 2022

Avdeling 1
Strømmen
Notodden
Odd 2
Fløy
Sotra
Øygarden
Moss
Ørn-Horten
Egersund
Kvik-Halden
Vard Haugesund
Staal Jørpeland
Ullern
Arendal

Avdeling 2
Hødd
Alta
Brattvåg
Levanger
Træff
Ull/Kisa
Asker
Bærum
Frigg Oslo
Gjøvik/Lyn
Vålerenga 2
Eidsvold Turn
Tromsdalen
Kjelsås

Spennende oppsett
Hovedtrener Didrik Bjella syns oppsettet er spennende med mange lag man ikke har møtt noe særlig tidligere.
- Jeg syns det er litt synd at vi ikke får noen oppgjør mot Oslo lagene. Dette er kamper som potensielt kunne trukket bra med publikum og det er alltid gøy med lokaloppgjør. Til gjengjeld er det også morsomt å møte lag man ikke har møtt noe særlig tidligere, så vi ser absolutt frem til sesongen starter. 

Er det noen lag du mener skiller seg ut som topp og bunn?
- Nå skal jeg innrømme at vi ikke kjenner alle lagene i vår avdeling like godt, enda. Men jeg ser for meg at Arendal og Egersund er lag som kommer til å kjempe i toppen. Litt usikker på hvor sterke Strømmen blir, men det er klart at de også som nedrykket fra Obos blir et lag å regne med i toppen. Når det gjelder nedre halvdel av tabellen er det naturlig å tenke at opprykkslagene inkludert oss selv må kjempe for å holde seg i ligaen. Det er en betydelig nivåforskjell på andre og tredje divisjon, så det blir en annen verden for lagene som rykket opp og er veldig vandt til å vinne fotballkamper til plutselig kjempe knallhardt for hvert eneste poeng. 

Hva tenker du om målsetningen foran neste sesong?
- Først og fremst så er selvfølgelig målsetningen vår å holde oss i divisjonen. Men samtidig så vet vi at vi har god kvalitet i troppen og flere unge spillere som vi håper og tror vil ta ytterligere steg fra 21-sesongen, så jeg håper vi skal kunne kjempe om en plass på øvre halvdel av tabellen.  
Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.