Vær en Ullernvenn!

Postet av Ullern Fotball den 8. Des 2021

Vær en Ullernvenn, bli med å bidra til Ullern Fotball 
Til tross for at Ullern IF i sitt samfunnsoppdrag aktiviserer over 1000 unge medlemmer i fotball hver eneste dag er vi å regne som en liten fisk i et stort hav, og innen fotballen konkurrerer vi om oppmerksomhet og støtte med sterke navn som Stabæk og Lyn i vårt nærområde. I motsetning til hva mange kanskje tror - at Ullern Fotball er synonymt med overflod av ressurser- er vi en klubb som må snu på hver eneste krone. Og det skal vi fortsette med!   
Men for å kunne opprettholde vår gode drift og også utvikle den til det beste for bydelens innbyggere, trenger vi økonomisk støtte fra alle våre gode venner. Derfor oppretter vi nå Ullernvennveggen. Gir du et bidrag til oss lover vi at pengene vil brukes fornuftig til utvikling av anlegg, sportslig satsing og nesten døgnåpent bruk av Ullernbanen som et sunt og aktivt møtested. 
• Kan du bidra med 1000 kroner å bli en Ullernvenn? 
• Eller kan du bidra med 5000 kroner å bli en Ullern perlevenn. 
• Eller om du har litt ekstra følelser for det vi gjør for barn og unge i bydelen kan du kanskje bidra med 10 000 kroner å bli en Ullern hjertevenn?  
Alle våre venner får navnet sitt på våre nettsider, samt på en fysisk vegg i tilknytning til Ullernbanen. Ønsker du å være en hemmelig venn, respekterer vi selvsagt det😊 
Ta kontakt med sportslig leder Magne Aarvik (magne@ullern.no - Tlf. 47265966) eller daglig leder Tage Hoseth (tage@ullern.no - Tlf. 9152541) dersom du vil være en venn. Og hvis du ønsker og har mulighet til å bidra med mer, vil vi også gjerne høre fra deg.  
Heia Ullern!

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.