`G13 - Hva skjer nå?

Postet av Ullern Fotball den 30. Okt 2021

Da var G12 sesongen og barnefotballen unnagjort for G2009 kullet og vi har hatt det morsomt både på og utenfor banen de to siste årene - det har tidvis vært krevende pga eksterne faktorer som vi ikkje har hatt spesielt god kontroll over. Vi mener vi har løst det på en god måte og har nå 53 ivrige gutter som er klare for å fortsette med full styrke inn i ungdomsfotballen😊

Så snart trenerapparat, treningstider og annet er helt spikret kommer det ut mer info. Under finner dere uansett det viktigste for at dere skal kunne planlegge tidlig. 

Ukeplanen (vi ønsker det slik i hvert fall):

Søndag - kamp/trening (søndag blir forøvrig kampdag for i hvert fall lag 1 og 2 i sesong)

Mandag - fri

Tirsdag - trening

Onsdag - trening

Torsdag - fri

Fredag - trening

Lørdag  - fri (vi har 2 lørdager inne i Valhall i vinter)

*seriestart blir etter all sannsynlighet før påske og uke 13 eller 14 peker seg ut som mest trolig


Cuper/turer (ligger allerede i Spond med påmeldingfrist 1.desember):

- Gøteborg (fredag-søndag i palmehelgen - 2 kamper per lag er tanken)

- Flint Cup i Tønsberg (Kristi himmelfart torsdag-lørdag)

- Norway Cup (30.7-6.8)

*Etter Norway cup trener vi som vanlig igjen


Ferier:

Juleferie 2021 (fra søndag 20. desember til og med søndag 2.januar)

Vinterferie (fra lørdag 19.februar til og med lørdag 26. februar)

Påskeferie (fra mandag 11.  april til og med søndag 17. april)

Sommerferie (fra og med lørdag 25. juni til og med mandag 25. juni)

Høstferie (den kommer an på terminlisten og vil bli klar så fort den kommer ut i mars)

Juleferie 2022 (fra onsdag 21. desember til og med søndag 1. januar)


Vi går inn i en fryktelig morsom sesong med masse aktiviteter både innenlands og utenlands. Når det kommer til seriespill vil vi mest sannsynlig melde på 4 lag i G13 1., 2., 3., og 4.divisjon. Fotballen utvikler seg for hvert år som går både lokalt og globalt så om vi skal henge med er det helt nødvendig å øke litt mengde, men først og fremst kvalitet. Uansett, vårt viktigste mål er at det er usannsynlig gøy å komme på Ullernbanen og samtidig klare å utvikle både spilleren og personen. 

Vi kommer ikke til å dele inn i noen faste grupper, men vil fortsette å dele slik vi har gjort helt siden dere begynte på akademiet. Likevel vil vi ikke kunne trene samtidig hver treningsdag pga baneplass og ønsket innhold på økter. Det vil derfor stå i ukeplanen, de dagene vi trener på ulike tider, hvem som skal møte når.

Det er også viktig for oss å påpeke at de som ønsker å være aktuell for spill for lag 1 kommende sesong er forventet å delta på alle aktiviteter (treninger, kamper og cuper) gjennom året og planlegger ferier etter aktivitetsplanen (så er vi fullstendig klar over og har full forståelse for at ikke alle kan velge eksakt sommerferie, og med god og tidlig dialog så løser det seg fint) Om vi skal fortsette å konkurrere mot de beste lagene i Oslo Fotballkrets og omegn og sikre en best mulig kamparena de kommende årene er det slik det må være.

Som klubb har vi et mål om å gi alle et topp sportslig og sosialt opplegg uavhengig av hvor ivrig du er og samtidig kunne legge til rette for de som har lyst å kunne leve av fotballen på sikt. Vi skal jobbe hardt for å skape et unikt samhold på kullet og fortsette å øke kvaliteten på treningene. 

Vi er helt avhengig av foreldre som både legger til rette for aktivitet, viser interesse, støtter opp om sosiale arrangement og heier for full hals på tribunen - tusen takk for alt dere gjør og har gjort de to siste årene😍

Om dere har noen spørsmål, innspill eller bare vil slå av en prat så må dere aldri nøle med å ta kontakt med meg når det måtte være🙂

God helg videre og så sees vi seinest tirsdag 16. november☺


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.