Uke 5 - treninger fra onsdag😁

Postet av Ullern Fotball den 31. Jan 2021

Da er vi forhåpentligvis i gang igjen med vanlige økter fra onsdag. Vi må bare være forberedt på det meste i tiden fremover og sørge for å fokusere på det tingen vi kan gjøre noe med!

Vi fortsetter å jobbe med oppbyggende spill de to neste ukene og alle må gjøre en jobb i forkant og etterkant av økter for å suge til seg mest mulig læring gjennom forberedelser, evaluering og refleksjon.

UKE 5

Fravær meldes seinest kl 12:00!

Påkledning: Vi trener alltid i rødt Ullerntøy i tillegg til svart hals, hue og hansker når det er kaldt. Dette må alle sørge for å ha på plass. Joggesko har vi alltid i sekk/bag og klare til å bruke til nedjogg. 

Ordensmenn denne uken TG1: Johannes A, Ludvig L, Theo HV

Ordensmenn denne uken TG2: Bela, Aasen, Simeon

Oppgaver: Pumpe 30 baller, ta ut 12 hvite, 12 blå og 12 grønne vestene + stabelen med G05 hattene + stabelen med de flate G05 hattene. Dette gjør dere i god tid før treningen starter og sørger for at utstyret står klart på banen til vi kommer ut. 

Tema: Oppbyggende spill (angripe så med kontroll så direkte som mulig (dybde før bredde))

  • Spillere posisjonert på ulik dybde og bredde
  • Gi ballfører flere alternativ
  • Flytte på motstandere og ballen


Lørdag:

Fri

*Styrke overkropp kan gjennomføres

Søndag:

TG1 kl 09:30 (09:15) i VALHALL: Overload: Intensiv oppvarming m/headekonk + EPE (8x40m, 80% 4m brems og 40 sek pause), oppbyggende øvelse, spill 8v8-11v11 (3x10 min) + nedjogg.

TG2 kl 19:00 (18:45): Intensiv oppvarming m/prepp, 2v2/1v1 omstillingsspill, 15 min partrening på eget valgt tema, spill 7v7 5x6 min på halv bane

* Styrke overkropp og bein kan gjennomføres

 

 “An error doesn’t become a mistake, until you refuse to correct it”

  • JFK

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.