Uke 3 - vi peiser på!😁

Postet av Ullern Fotball den 17. Jan 2021

Vi jobber videre med det vi kan påvirke og velger heller å glede oss til vi kan trene og spiller kamper som normalt. Ingen grunn til å sutre og klage, vi koser oss sammen og trener så godt som forholdene tillater oss. 

UKE 3

Fravær meldes seinest kl 12:00!

Påkledning: Vi trener alltid i rødt Ullerntøy i tillegg til svart hals, hue og hansker når det er kaldt. Dette må alle sørge for å ha på plass. Joggesko har vi alltid i sekk/bag og klare til å bruke til nedjogg. 

Ordensmenn denne uken TG1: Olav S, Fredrik D, Ola R

Ordensmenn denne uken TG2: Otto, Shane, Peter

Oppgaver: Pumpe 30 baller, ta ut 12 hvite, 12 blå og 12 grønne vestene + stabelen med G05 hattene + stabelen med de flate G05 hattene. Dette gjør dere i god tid før treningen starter og sørger for at utstyret står klart på banen til vi kommer ut. 

Tema: Oppbyggende spill

- Finne en fri spiller som kan avansere angrepet

            - Gi ballfører flere alternativ (ulik dybde og bredde, overtall nærme ball, flytte på motstandere og ball)


Lørdag:

TG1 kl 07:30 (07:15): Ekstensiv oppvarming 2v2 omstillingsøvelse (3x5 mål), spill med oppbyggende spill og prinsippene her 9v9 (16-16m) + nedjogg 3 runder

*Styrke overkropp og bein kan gjennomføres

Søndag:

TG2 kl 20:00 (19:45): Ekstensiv oppvarming m/konkurranse, 3v3+3 possession, gruppe/partrening på eget tema, spill 7v7/8v8 6x5 min kamper

* Styrke overkropp kan gjennomføres“Han fortalte meg: ‘Du må gjøre ting. Ikke bare si at du vil gjøre det, men faktisk gjøre det.’” Gå ut på banen. Ingen unnskyldninger. Noen ganger hører jeg spillere si, ‘Jeg ville, men keeperen ville ikke’. So what? Da går du ut alene. Virkelige toppspillere finner aldri unnskyldninger. De tar ansvar. Jeg tror jeg har hatt framgang på dette”

  • (Robin van Persie, om trening av frispark med David Beckham, Algemeen Dagblad, 26. mai 2008)

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.