Tusen takk! Og god jul og godt nytt år!

Postet av Ullern Fotball den 18. Des 2020

2020 ble ikke slik noen av oss hadde tenkt. Som så mange andre fikk vi i Ullern Fotball hverdagen vår snudd på hodet i mars. Fellestreninger ble satt på pause, kampsesongen ble halvert, ingen vår- eller sommercuper, ikke noe Elveløp og ingen cupfest på Ullern CC Vest Arena med (nesten)cupbombe levert av A-laget vårt. Og hverdagen slik den var før mars er enda ikke tilbake. 

Til tross for dette har vi i Ullern Fotball kommet oss gjennom 2020 med ballen i laget og i godt angrepsdriv. Det har ikke kommet av seg selv. Vi har veldig mange å takke for at situasjonen er slik den er. 

Takket være dedikerte og kreative trenere kom vi raskt i gang med smitteverntilpasset treningstilbud, kanskje raskest av alle, noe også TV2 merket seg.  Foreldretrenere og lagledere stilte opp 100% og sikret både aktivitet og smittevern. Da kamper for barn og ungdom ble tillatt i august, ble foreldre også kampverter, som sikret at folk registrerte seg med QR kode og holdt avstand på sidelinja. Og i tillegg til at mange foreldre deltok på vanlige dugnader på anlegget, tok foreldre på to av våre årskull på seg en ny dugnadsoppgave som strakk seg over mange uker: Tilsynsvakt. Den nye hallen vår med nye, fine garderobefasiliteter og treningsrom, kunne etter hvert tas i bruk under tydelige smittevernregler utarbeidet av Driftsstyret. Tusen takk!

Bortfall av arrangementsinntekter skapte økonomisk bekymring, men også på dette området fikk vi gode støttepasninger. Nye og gamle sponsorer , som CC Vest, stilte opp for oss, selv om noen av disse nok hadde egne koronautfordringer. Og vi fikk kjærkomne gaver, ikke bare fra selskaper som Ferd og OBOS, men også fra foresatte som ville gi et ekstra bidrag i år. Tusen takk! Og takk til den norske stat, som via Kulturdepartementet og Lotteritilsynet kompenserte for deler av bortfalte kiosk-, billett- og arrangementsinntekter!

Vår egen tribunekiosk var i 2020 kun sporadisk åpen, og den nye kiosken i hallen kunne aldri åpnes som planlagt. Men, vår egen kioskansvarlige gjennom mange år, Tone Olavsen, har planlagt og bidratt gjennom store deler av året, slik at vi er er klare på kioskfronten til 2021. Tusen takk for nok et år, Tone! 

I løpet av året har vi styrket oss på dommersiden med dommeransvarlig Erik Fillipsveen i spissen. Dette arbeidet gir Ullernspillere en fin mulighet til å lære noe nytt, lære mye om seg selv og tjene egne penger. Tusen takk, Erik og resten av dommerne våre! 

A-laget vårt fikk ikke spilt en eneste kamp i år, og treningshverdagen ble kraftig endret. Dette året har naturlig nok vært en prøvelse for mange unge, voksne spillere som setter studier og jobb delvis på vent for å satse alt og gi drømmen om å leve av fotball en reell sjanse. Gutta på A-laget har imponert oss! Til tross for at kampsesongen gikk fløyten har laget brukt hver bidige trening til å stadig bli bedre, slik at mål og drømmer kan nås. Takk gutter, for at vi kan glede oss til mye god underholdning på Ullern CC Vest arena i 2021! Og takk til dere som kjøpte sesongkort i forkant av 2020-sesongen. Dette kortet gir selvfølgelig adgang til seriekampene i 2021 også.

Så tusen takk, kjære Ullernvenner, for året 2020! Vi kom oss igjennom, og vi gleder oss stort til 2021! Og vi ønsker dere alle en riktig fin juleferie, selv om den også blir «mot normalt» for mange.

Tage, daglig leder


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.