G19: Fem til på kontrakt - og fire nye opp i stallen

Postet av Ullern Fotball den 14. Des 2020

Brikkene begynner å falle på plass allerede før sesongoppkjøringen starter for fullt i januar.

For litt siden kunne man lese på Ullern.no at sju spillere fra G19 hadde knyttet seg til Ullern fotball for 2021-sesongen. I dagene som fulgte valgte fem spillere til å slå følge, og nå er det klart at både Erik Breive Oma, Andreas Dahl Jørgensen, Peder Eng Leikvoll, Mathias Railo og Ferdinand Algarheim blir å se i Ullern-drakta når sesongen starter i april.

- Med disse fem inn har vi nå allerede et lag som kan kjempe i toppen i førstedivisjon, men først og fremst er det gledelig at disse 12 som enkeltspillere ønsker å fortsette utviklingen sin i Ullern fotball. Andreas, Erik, Peder, Mathias og Ferdinand er fotballspillere som nå alle nærmer seg et A-lagsnivå og som er klare for hospitering dit, og så er de flotte fyrer i tillegg. Vi er veldig fornøyde med at de blir med oss videre, kommenterer Anders Johansson, juniortrener, til Ullern.no.

Tre av disse guttene er førsteårs juniorer (Ferdinand, Mathias og Andreas). Erik er født i 03, mens Peder er sisteårs (02).

- Nå har vi mange, unge gode spillere i juniortroppen – i hvert fall medregnet G17-gruppa - og i klubben generelt. Det blir spennende å følge alle sammen, ikke bare de som har signert kontrakter. Alt ligger til rette for noen fine år der mange kan ta store steg og komme opp på et veldig bra nivå som juniorspillere her i Ullern, sier Johansson.  


Flere inn

Det er heller ikke de eneste gode nyhetene for juniorlaget så langt. Nylig er tre gutter fra egne rekker, altså G17-laget, flyttet opp. Peter Torvanger Brunvoll, Andreas Talstad og Jacob Lynne Rygg blir alle en del av G19-stallen fra nå av. For ikke lenge siden ble også Jacob Cleve Broch, også født i 2004, flyttet opp.

- Dette er fire svært ivrige gutter som jeg har trua på at kan bli veldig gode om de fortsetter å jobbe så hardt som de gjør per dags dato. De har hospitert med oss over lengre tid, og vist en fenomenal innstilling og en solid arbeidsmoral hittil. Det blir gøy å se hvor langt de kan ta det, sier Johansson.

Med Brunvoll, Cleve, Talstad og Lynne inn i stallen, er G19 oppe i 21 spillere i stallen.

- Vi begynner å glede oss skikkelig til sesongen nå. Dette blir bra!, konstaterer Johansson.MED I 2021: Peder Eng Leikvoll

 

MED I 2021: Andreas Dahl Jørgensen

 MED I 2021: Ferdinand Wien Algarheim

 


MED I 2021: Erik Breive Oma

 MED I 2021: Mathias Enge Railo

 
OPP I JUNIORSTALLEN: Jacob Cleve Broch. 

 

OPP I JUNIORSTALLEN: Peter Torvanger Brunvoll

 

OPP I JUNIORSTALLEN: Jacob Lynne Rygg

 

OPP I JUNIORSTALLEN: Andreas Talstad

 Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.