G05 leverte en strålende sesong!

Postet av Ullern Fotball den 16. Nov 2020

G2005 kullet har nettopp fullført en kortere G15 sesong enn planlagt. Likevel har alle tre lag levert bunnsolid og vi går en G16 sesong i møte stinne av motivasjon og selvtillit! 

Lag 1: 4.plass 1.divisjon

En meget god sesong hvor toppnivået var det beste i avdelingen og fotballen som ble spilt var tidvis på meget høyt nivå. Et lite arbeidsuhell mot Korsvoll ødela mulighetene for Interkrets, men det betyr lite. Vi er allerede godt i gang med G16 sesongen og skal sørge for at alle får et tipp topp sportslig opplegg som skal ivareta interesse og ambisjoner. Sesongen siste seriekamp var et høydepunkt da 0-3 mot KFUM ble hentet opp og et eventyr av en fotballkamp endte 4-4. Verdt å nevne er også at vi hadde selveste Manchester City på gaffelen i Rigacup i februar!

Lag 2: Seriemester 2. divisjon

Laget hadde en flott sesong og vant alle sine 9 kamper i divisjonen og endte opp med 71-7 i målforskjell. Høydepunktet var seriefinalen borte mot Frigg på Marienlyst. En meget jevn og spennende kamp som Fredrik Rongve avgjorde i sluttminuttene på straffespark som sikret 3-2 seier. Nevnte Rongve ble også toppscorer i divisjonen med 17 fulltreffere. 26 spillere bidro på leget, 13 fra TG1 og 13 fra TG2, så det ble en fin fjær i hatten for kullet og viser at det er mange ivrige og flinke spillere som kan bidra på godt nivå. Bildet tatt etter sesongens siste kamp hvor vi slo Lyn2 10-1.

Lag 3: Seriemester 3. Divisjon
Tredjelaget vårt hadde også gode resultater og vant alle sine kamper i divisjonen. Dessverre hadde hele 4 lag trukket seg i vår divisjon som gjorde at vi ikke fikk spilt så mange kamper som vi ønsket. Kampene vi fikk spilt viste at vi hadde trent både godt og vesentlig mer enn våre konkurrenter. 18 spillere bidro til gode prestasjoner og vant divisjonen med god margin. Thomas Sontum-Due ble da også toppscorer i divisjonen med 12 scoringer, tett fulgt av lagkamerat Bela Zuechner med 11 mål. Bildet over er fra Nordre Åsen hvor vi møtte Skeid 3 i sesongstarten og kunne dra hjem med en 9-1 seier i sekken.

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.