G19-2: Kalasseier mot ØHIL

Postet av Ullern Fotball den 5. Okt 2020


Ullerns juniorlag i 2. divisjon har fått mye å juble for den siste tiden. I helga slo de ØHIL 6-1 på hjemmebane. Foto: Trude Dahl Jørgensen 

 


Det var duket for nok et lokaloppgjør i 2. div. G19 søndag. Denne gangen var det naboene fra Bærum og Jarmyra som kom på besøk, nemlig Øvrevoll Hosle IL. I fjor var det nettopp ØHIL som konkurrerte med Ullern 2 om tabelltoppen, og siste kamp mellom lagene - faktisk på CC Vest Arena rundt samme tid i fjor - endte med hele 4-1 til ØHIL. Men denne gang fikk Ullern revansj, og slo gjestene med tennissifrene 6-1. 

- Gutta leverer nok en kjempekamp og er gode i alle spillets faser. Vi skaper fullt av sjanser og vingspillet vårt er tidvis en nytelse å se på. Nå skal vi gjøre alt vi kan for å fullføre en så langt veldig god sesong med å opprettholde nivået vårt i de to gjenværende kampene, sier Anders Johansson, trener for Ullern G19. 

God kjemi

Kaptein for kvelden og en av årets mest solide spillere på G19 i andredivisjon, Sigurd Davidsen, har følgende å si etter oppgjøret mot hvit- og grønntrøyene.

- Jeg synes vi lyktes godt med å komme til gode innleggssituasjoner på begge sider av banen denne kampen. Vi spiller oss fint ut bakfra og tar vare på ball omtrent hver gang vi får innkast. Jeg synes vi er flinke til å spille opp midtbanespillere i mellomrom, og får de til å vende opp ved å være tydelige i kommunikasjon. I pausen ble vi enige om at vi kunne vri spillet oftere. Vi ble flinkere til å vri spill i andre omgang, og dermed kom vi oss enda kjappere til store målsjanser, oppsummerer kapteinen til Ullern.no.

- Jeg synes det er kult å se hvor sultne og engasjerte samtlige spillere spillere ute på banen er. Dette bidrar til å gi et godt  resultat i denne kampen, men også i tidligere kamper har vi fått til gode resultater på grunn av dette. I tillegg mener jeg det gode forholdet mellom spillerne generelt kan være med på å skape god kjemi mellom spillerne på banen. Dette gir god flyt i spillet og gode resultater, legger Davidsen til. 


Sigurd Davidsen, høyreback og kaptein mot ØHIL. Foto: Trude Dahl Jørgensen

 


Toppkamp i helga

Ullern leder fremdeles andredivisjonsavdelingen sin med to kamper igjen å spille. Til helga venter bortekamp mot Frisk Asker, som i skrivende stund ligger på andreplass. Vinner Ullern den, er det gode muligheter for at det er de hvite og røde som vinner ligaen - i så fall for tredje år på rad. 

- Vi vet at Frisk Asker er et godt lag og en motstander vi må ta på alvor. Klarer vi å holde nivået vi har hatt den siste perioden, vinner vi. Det er jeg sikker på, sier trener Anders Johansson. 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.