G19: Uavgjort mot førstedivisjonskollega

Postet av Ullern Fotball den 14. Des 2019

Ullerns G19-lag spilte lørdag uavgjort borte mot Grorud. - Et stort skritt i riktig retning, sier hovedtrener Anders Johansson. Bilde fra Follo-kampen i november. Foto: Trude Dahl Jørgensen

Juniorgutta spilte sin tredje og siste treningskamp før juleferien lørdag. De besøkte Grorud for å møte en av de største favorittene - sammen med Ullern - til å hevde seg i toppen av førstedivisjon. Resultatet ble til slutt 1-1, noe Grorud antakelig kan si seg mest fornøyd med. 

- Vi har ballen i store deler av kampen, og samtidig klarer vi å bruke den bra nok til å skape sjanser samtidig som vi begrenser Groruds kontringsmuligheter. Det er totalt sett mye bra angrepsspill i dag, og det er fryktelig gøy å se; å spille mot et lavtliggende godt lag er noe av det vanskeligste som er, men i dag mestrer vi det veldig bra, sier G19s hovedtrener, Anders Johansson.

På riktig vei

Til tross for at Ullern hadde flest sjanser, hadde riktignok Grorud et par store selv også.

- Vi gir dem et par muligheter, det gjør vi. Det er som regel på kontringer. Vi tar med oss at de skaper veldig lite når vi er i etablert forsvar, og jobber videre for å kunne utvikle et angrepsspill som samtidig beskytter oss enda mer mot kontringer imot.
- Når det er sagt er totalprestasjonen god i dag. Vi klarer å skape en haug med gode situasjoner mot et bra lag. Det er den beste kampen vi har spilt til nå, og det etablerte angrepsspillet vi viser i dag er et stort skritt i riktig retning, konkluderer G19-trener Johansson.

Debutant i buret

Bakerste mann og burvokter mot Grorud var en spennende debutant. Ingvald Benestad er førsteårs juniorog kommer fra Frigg, og sto altså sin første i Ullerndrakta denne ettermiddagen.

- Ingvald klarte seg bra. Han har et par viktige og fine inngripener, og virker trygg og god i det meste han foretar seg. Det blir spennende å se utviklingen hans fremover. 

Ingvald går da inn i en treningsgruppe med hele tre keepere: Wold, Brauti og nevnte Benestad.

- Vis meg et juniorlag på samme nivå som har bedre besetning på keeperplassen, sier Johansson.

Ullern XI (4-5-1 fra høyre): Benestad (debut) - Jørgensen, Oma (Gallo fra 60.), Skrindo (K), Haugen (Lindeman fra 45.) - Hagen (Mørk fra 45.), Foss Andersen (Gjerde fra 60.), Ågnes (Lode Pedersen fra 45.), Vachaud, Nilsen (Bjerknæs fra 60.) - Ihlen (Foss Andersen fra 80.)  


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.