G19: Nye spillere markerte seg mot Nordstrand

Postet av Ullern Fotball den 7. Des 2019

Erik Oma og resten av Ullern G19 yppet seg mot Interkrets A-laget Nordstrand på bortebane, men det ble til slutt 1-2-tap for hvit- og blåtrøyene. Foto: Trude Dahl Jørgensen

Adventstida er slett ingen hvileperiode for Ullern G19. Lørdag var det duket for vinterens andre treningskamp, mot Nordstrand på "Niffen". Etter å ha møtt Follo i første kamp, var det igjen Interkrets-motstand som sto på den andre siden av banen - Nordstrand har nemlig spilt i Interkrets A de siste sesongene, og skal gjøre det samme i 2020. Med mange spillere ute av troppen, så kampen på papiret ut til å kunne bli veldig tøff. Men Ullern viste at de var fullt på høyde med hjemmelaget i store deler av bataljen, til tross for at det ente med 1-2-tap til slutt. 

Spilte "Ullern-fotball"

- Alt i alt er det mye positivt å ta med seg i dag. Vi møter et godt lag med et par veldig gode enkeltspillere, og det er lett å tro at man får det tøft når man møter motstand fra to divisjoner over. Planen var å spille slik vi skal likevel, og det gjør gutta fra start til slutt. Med varierende hell, så klart, men intet annet kan man forvente i desember, sier Anders Johansson, G19s hovedtrener, etter kampen. 

- Vi har de siste ukene jobbet med det oppbyggende spillet vårt fra bakerst i banen. Der synes jeg vi får til mye av det vi har øvd på og det vi skulle øve på i dag. Det er veldig gledelig å se, og det er gøy at vi lykkes såpass mot en såpass god motstander. Vi møter også en totalt annerledes motstander enn mot Follo, så vi må gjøre noen justeringer både før, underveis og i pausen, som gutta utfører aldeles utmerket når vi tar forholdene i betraktning; vi har tross alt ikke trent så lenge, heller. 

Nykommer gjorde seg bemerket

Som tidligere nevnt var flere ute av troppen, av ulike årsaker, til kampen mot Nordstrand. Blant annet var alle backene skadet eller syke samtidig, som gjorde at Ullern måtte se til andre løsninger. Det endte med at Ole Dokken Skrivervik (født i 04, for øvrig) og Markus Dahl Jørgensen, begge indreløpere til vanlig, måtte vikariere på backplassen.

- Dokken og "Makko" gjorde sine saker bra, og det er fint at vi har såpass smarte spillere at de kan mestre nye roller på under 90 minutter. Dette er et spennende utgangspunkt for sesongen. Og så synes jeg det er verdt å trekke frem, Mathias Railo (04), som heller ikke var med mot Follo, gjør manns innsats på dyp midtbane i dag. 

Peder Eng Leikvoll debuterte med scoring mot Nordstrand. 02-modellen kommer fra Lommedalen. Foto: Trude Dahl Jørgensen

En annen som gjorde sine saker bra, var Peder Eng Leikvoll, som er ny Ullern-gutt etter overgang fra Lommedalen. På en corner fra nevnte Jørgensen sendte han Ullern i føringen. 

- Peder er spennende. Han er en fin type å ha i gruppa, og har en fin miks av fart og ferdigheter med ball som gjør han veldig skummel på vingen. Vi gleder oss definitivt til å se fortsettelsen!, understreker Johansson. 

Et siste poeng Ullern-treneren vil trekke frem, er alderen på startelleveren i dagens kamp. Hele tre 16-åringer fikk plass, og Ullern stilte uten en eneste sisteårs junior fra start. 

Ullern XI(4-4-2 fra høyre): Wold - Jørgensen, Oma (Lode Pedersen fra 45.), Skrindo, Dokken (04) - Leikvoll (Gjerde fra 45.), Railo (04), Vachaud (K), Ihlen (Foss Andersen fra 45.) - Nilsen (Bjerknæs fra 45.), Foss Evensen (Mørk fra 60.)


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.