G19: Vi er klare for vintersesongens første treningskamp

Postet av Ullern Fotball den 22. Nov 2019

Fredag kveld gjennomførte G19 sin siste trening før vinterens første treningskamp mot Follo på CC Vest Arena kl.14.00 lørdag. Som vanlig er det betydelige endringer i stallen med spillere som er blitt for gamle og enten forlatt Ullern eller blitt hentet opp i vår A stall, mer om de som har tatt den siste veien til uken. 

Hovedtrener Anders Johansson ser frem til å se guttene for første gang i kamp 11 mot 11 og vi kommer med et intervju med han etter kampslutt. 

Assistent Johan Egil Rudi melder følgende om lørdagens kamp

Det er alltid en viss spenning knyttet til en ny G19 gruppe og en ny 11er som skal settes. I denne tidlige fasen er det mange som skal få sjansen og vi har valgt å gi en flott gjeng fra vårt G18 lag sjansen til å vise seg frem i denne perioden frem til nyttår. Anders har god kjennskap til de og mindre til G19 spillerne og han gleder seg nok til å se de og bli kjent med de i full kamp situasjon. 

For min del er det moro å se at G16 spiss Bendik Foss Evensen har tatt store steg gjennom høsten og senest forrige helg ble det bøttet inn mål på Odd Elite Cup i Skien og nå får han sjansen til å vise seg frem også på G19 nivå mot Follo som kommer fra et nedrykk fra G19 Interkrets A. Vi ser frem til å være i kampmodus igjen og håper å se mange som ønsker å vise seg frem på CC Vest Arena lørdag. Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.