G19: Junior Interkrets med alt i egne hender med to serierunder igjen

Postet av Ullern Fotball den 24. Sep 2019

Ullern Fotball sin første sesong i Interkrets serien for junior herrer har vært preget av særs god matching og ikke minst god læring for både spillere og trenere. Siden Oscar Ølnes stod på gummimatter i vinter til nå har det vært en rivende utvikling både for området under gummimattene og ikke minst vårt junior 1 lag. 

Med kun to serierunde igjen, hjemme mot Kongsvinger og borte mot Lyn (som kjemper mot nedrykk) vil avgjøre ikke bare skjebnen til Jr 1, men også om Jr 2 får ta steget opp i 1.div etter at de i går mandag fullførte en solid sesong med suveren 1 plass i sin 2.div avdeling. 

Assistent Rudi om den tøffe start

Det er ingen tvil om at vi fikk et aldri så lite nivåsjokk de første rundene i vår, 2-9 rett i tryne på to kamper var en solid vekker om at her var det bare å brette opp ermene og lære fort. Det er klart at når en kommer fra en sesong der en har vunnet det aller aller meste av kamper så er det en omstilling å måtte kjempe med nebb og klør for hver eneste poeng. 

Utover i sesongen har laget tatt nivået godt og det er åpenbart om en leser tabellen at en hører hjemme på dette nivået og så er det 3 lag i serien som helt klart ikke gjør det. Dessverre for det laget som ender 4 sist så er den plassen betydende med nedrykk. 

Høyt toppnivå og lavere bunnivå

I NM mot Stabæk fikk vi vist vårt toppnivå, mot et meget godt juniorlag spekket med landslagsspillere var det mange som tok ut et nivå de kanskje ikke var helt klar over at de hadde inne. Det var nok en viktig bekreftelse for mange om at en kan om en virkelig må. Om en ser bort fra stortapet borte mot Raufoss så har vi i de fleste kampene følt at vi har kunnet tatt poeng fra alle. Denne følelsen er god å ha med seg inn mot det som kan bli en ekstremt spennende serieinnspurt. Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.