G11 Sesongen 2020

Postet av Ullern Fotball den 23. Sep 2019

Da kan eg ønske alle fotballspillende gutter som er født i 2009 velkommen til G11 Sesongen 2020!

Vi starter offisielt opp som G11 onsdag 6. november kl 15:00 på Ullern CC Vest Arena og her håper eg å se så mange som overhode mulig!

De av dere som velger 'sats' har da i utgangspunktet 3-5 aktiviteter i uken, mens de som velger 'bredde' har 1-2. Ingen er låst i noen bås og det vil være mulig å prøve både det ene og det andre før en bestemmer seg for et tilbud. 

Ukeplaner vil komme her hver lørdag/søndag og de vil som regel se slik ut:

Mandag: Trening sats kl 15:00/16:30

Onsdag: Trening sats kl 15:00/16:30

Fredag: Trening alle kl 15:00

Lørdag: Kamper utvalgte helger

Søndag: Kamper utvalgte helger


I tillegg kommer det cuper, turneringer, ekstraøkter, basisøkter og litt diverse snadder. Dere vil alltid finne en oppdatert aktivitetsplan i menyen under G09.

I aktivetsplanen finner dere oversikt over ferier, cuper, turneringer, treninger frem i tid og mye annet. Det skal derfor være enkelt for dere å planlegge i god tid. Nå er eg fullstendig klar over at en ikkje alle har mulighet til å ta ferie akkurat når de ønsker og tilpasset fotballen. Det er helt ok og med god kommunikasjon er det problemfritt (så lenge det ikkje er hele tiden selvsagt). 

Lagledelse: Vi er i ferd med å spikre lagledelsen for kullet og ila uken vil det komme mer info om hvem som har ansvar for hva i tiden som kommer. Christian Leonthin er allerede klar som årskulloppmann! I tillegg kommer arbeidsoppgaver rundt de ulike lagene som skal delta i seriespill, cuper/turneringer og ikkje minst det sosiale. Vi skal allerde i høst ha 2-3 sosiale sammenkomster - kommer tilbake til det så snart det er i boks. 

Økonomi: Vi har også fått på plass en kasserer for kullet i Marius Solberg og han vil komme med litt info i nærmeste fremtid hva gjelder innbetaling til lagkassen slik at vi har litt frihet mtp f.eks sosiale aktiviteter. 

Betaling: Betaling for de ulike tilbudene får dere informasjon om snarest og om noen trenger å ta en prat om det særskilt tar dere kontakt med sportslig leder Magne Aarvik. 


Som nevnt er god og ryddig kommunikasjon fra dere til meg og fra meg til dere helt avgjørende for at dette skal bli så bra som vi alle tror og håper. Om det er noe dere lurer på, er misfornøyd med (eller fornøyd) eller hva det måtte være så tar dere kontakt med meg!

Alexander Bendiksen

95992088

alexander.bendiksen@gmail.com


Da ønsker eg alle velkommen onsdag 5. november! 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.