Toppoppgjør mot Vålerenga på Ullern CC Vest Arena tirsdag 17/9 kl. 19.

Postet av Ullern Fotball den 14. Sep 2019

På tirsdag 17/9 kl. 19 møter Ullern serieleder Vålerenga2 til kamp på Ullern CC Vest Arena.

VIF2 leder avdelingen med 9 poeng foran Ullern som i skrivende stund har grep om 2.plassen på tabellen. Med kun 2 tap på 19 kamper, 9 poeng ned til 2.plass og kun 7 kamper igjen av sesongen skal det mye til for å snappe opprykket fra VIF2 i år. Ullern er allikevel revansjesugne etter 4-1 tapet på Intility Arena i vårsesongen. Ullern jakter nå sin niende seier på rad der kun én av de 10 siste kampene har endt med uavgjort. 

Vi har tatt en prat med hovedtrener Didrik før oppgjøret:

På tirsdag venter VIF2 til en tøff hjemmekamp, hvilke forventninger har du til oppgjøret?

- Vi har samme forventninger som vi har hatt til alle kamper i hele år. Vi tror på at det er mulig å slå alle lagene i avdelingen og går også inn med samme innstilling til denne kampen. Det er klart at VIF2 har vært suverene i år og kommer etter all sannsynlighet til å ta dette opprykket, men vi skal gjøre det vi kan for å ta med oss 3 poeng i returoppgjøret og gi dem kamp hele veien inn. 

Sist oppgjør endte med 4-1 tap, hva skal dere gjøre annerledes til uken?

- Ja, resultatet den dagen så ikke pent ut, men ser man på sjansestatistikken burde nok kampen hatt ett annet utfall. I den grad jeg kan mene noe objektivt fra kampen var den helt jevnspilt, der vi skaper mest, mens VIF2 er det mest effektive laget foran mål. Vi er naturligvis godt forberedt på hva som møter oss, men den største forskjellen til uken kommer til å være at vi nå er mye mer samspilte som lag.

Ja, for nå ser det ut som dere har litt flyt om dagen?

- Ja, jeg vil vel heller si at det er en blanding av at flere begynner å få et sterkere forhold til spillestilen og at spillerne har jobbet hardt sammen over lengre tid nå. I tillegg har vi fått tilbake en del spillere som var skadet i store deler av vårsesongen noe som har gitt større konkurranse om plassene og flere valgmuligheter for meg som trener. Jeg sa tidlig i år at det ligger et enormt potensiale i denne spillergruppa og nå begynner man å se flere og lengre perioder i kampene vi spiller der vi ser meget solide ut.

Tror du det er mulig å ta igjen Vålerenga?

- Teoretisk sett er det mulig, men jeg prøver å ikke tenke så mye på akkurat det. Vålerenga2 har i tillegg til 9 poeng på oss, hele 25 plussmål, så det skal mye til for at noen som helst skal gå forbi dem nå så langt ut i sesongen.

Så om det skal være noen som helst mulighet så må i hvert fall kampen vinnes?

- Som sagt skal det nok mye til uansett hva utfallet av denne kampen blir. Vi skal gjøre alt vi kan for å vinne resterende kamper så får vi ta opptellingen til slutt. Jeg har sagt det før og jeg sier det igjen: Jeg tror det er mulig å vinne hver eneste fotballkamp vi spiller i år med dette laget og det er det eneste målet vi jobber mot. Jeg tror uansett dette er en kamp alle gleder seg til der vi virkelig får testet nivået vårt skikkelig. Så skal det påpekes at det ikke har vært noe mål om å rykke opp i år. I år har det vært mye nytt, ny trener, nytt lag og ny spillestil. Det tar tid før ting er innarbeidet og spillerne kan få ut det totale potensialet sitt som lag og enkeltspillere så vi er fortsatt under utvikling til noe som på sikt kan bli virkelig bra. Det at vi kjemper om en topplassering allerede i år er mer enn det vi har forventet så tidlig, men gruppa skal ha honnør for det arbeidet de har lagt ned.

Så venter det jo en likeså tøff kamp ganske rett etter Vålerenga, fortell litt om den.

- Ja, det er det ikke noe tvil om. Påfølgende lørdag møter vi Ulltras (supporterklubben for de mellom 6 og 14 år, red anm) og det er på ingen måte en kamp vi skal ta lett på. Det blir nok også en kamp der vi må dra frem noe ekstra for å ri seieren i land. Dette er også en kamp vi ser veldig frem til å måle krefter i.

Til slutt: Jeg ser at det allerede jobbes mot neste sesong, kan du fortelle litt om det?

- Fra vi startet opp i desember har A laget til Ullern vært et veldig spennende prosjekt. Vi jobber hardt for å utvikle oss videre som lag og som enkeltspillere og det er ikke noe tvil om at Ullern har noe spennende på gang for spillere som ønsker å skape noe mer enn det vi er i dag. Per i dag gjenspeiler kvaliteten i gruppa et lag som tilhører ett høyere nivå og dette toppes med et utrolig godt sosialt miljø med spillere som bryr seg både om hverandre og om klubben. Samtidig bygges det på Ullern CC Vest Arena, med tribuner som har kommet opp og ny flerbrukshall som står klart tidlig neste år. Dette vil gi en skikkelig flott, ny ramme rundt klubben. Alle disse faktorene har gjort at veldig mange ønsker å være en del av A laget, og hele 9 spillere har allerede signert kontrakter for neste sesong. Dette er meget sterkt og unikt til 3.div nivå å være, og det vitner om en gruppe som både trives og har troen på å få til noe. Med den utskiftningen som rammer de fleste Osloklubber på dette nivået er vi veldig glade for kontinuitet. Nå kan vi videreutvikle fremfor å begynne på nytt, og det lover veldig godt med tanke på neste sesong.

Vi håper å se så mange som mulig på CC Vest Arena da vårt A-lag møter Vålerenga2 til kamp tirsdag 17/9 klokken 19.00.

For alle Ulltras minnes det om pizza og påmelding på klubbhuset i forbindelse med kampen.

Vi ønsker A-laget lykke til!

 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.