MSA: Ni spillere er allerede klare for 2020 sesongen!

Postet av Ullern Fotball den 2. Sep 2019Mens det norske overgangsvinduet stengte natt til 1/9  har A-laget vært mest opptatte av å sikre stallen for neste sesong og hele ni spillere har allerede signert.

 Dette har hovedtrener Didrik å si om saken:
"Vi jobber hardt for å lande så store deler av stallen som mulig for neste år allerede nå. I forkant av denne sesongen var det store utskiftninger og jeg er helt sikker på at kontinuitet er et nøkkelord for at klubbens flaggskip skal ta nye steg. Nå kan vi fokusere på å videreutvikle fremfor å begynne å bygge på nytt slik vi måtte i forkant av denne sesongen og jeg er overbevist om at denne Ullernstallen har potensiale til å nå et enda høyere prestasjonsnivå enn det vi har vist så langt denne sesongen.
 Jeg er veldig godt fornøyd med det vi har fått til så langt. Til 3.divisjons klubb å være er det virkelig et kvalitetstegn at spillerne har ønsket å forlenge sine kontrakter på dette tidspunktet. Vi har en spillergruppe i år som består av en veldig fin miks av ulike type mennesker. Det er blitt et utrolig godt sosialt miljø med en balansert kultur i form av fokus på utvikling og prestasjoner. For meg som trener ser jeg en spillergruppe som jobber mot at en felles forståelse for - og lojalitet til spillestil og gruppekultur er nøkkelen til suksess. Jeg er veldig glad for å ha fått til dette og flere håper jeg på at det blir".

Til slutt må vi presentere vår nyeste tilvekst. Thomas Skog Martinussen kommer fra Brattvåg i PostNord ligaen og har allerede signert ut 2020 sesongen. I tillegg til å ha spilt de siste sesongene i Brattvåg har Thomas hele 34 registrerte opptredner for Ålesund i eliteserien. At spillere som Thomas velger oss er nok et bevis på at Ullern har noe spennende på gang.
 Thomas fikk forøvrig sin deby i 0-3 seieren mot Lokomotiv Oslo. Vi ønsker Thomas velkommen til Ullern!

Bilde fra venstre bak:
Finn Badou N'Diaye, Kristian Vatn Wood,  Bendik Lind, Henry Augus Isegran, Thomas Skog Martinussen, Harold Biata Mufoncol,
Foran fra venstre:
Lars Jensen Austnes, Terje Kirsebom, Thobias Løken AsbjørnsenKommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.