MSB med årsverste borte mot Manglerud Star

Postet av Ullern Fotball den 25. Aug 2019

Tuesday Night Football forrige uke for klubbens peneste lag; «Ullern MSB». Som motstander og vertskap for eventementet sto Manglerud Star. Et lag som vaker omtrent midt på tabellen i 4.divisjon men som startet høstjakten solid uken tidligere med en klokkeklar og overbevisende 4-1-seier over Oslo City. En motstander som sjelden lar seg pille på nesen på hjemmebane.

Tidligere oppgjør mellom disse lagene tilsa kun 1 stk. 3-poenger til Ullern B, 1 stk. uavgjort match og hele 3 seire for våre grønnkledde venner fra øst. På Manglerud kunstgress hadde Ullern B aldri tidligere tatt poeng før tirsdagens oppgjør; Tap 2-1 i fjorårets 4.divisjon og tap 3-0 i 5.divisjon i sesongen 2013 sto for evig skrevet i kretsens protokoller.

Bortelaget Ullern stilte for Manglerudkampen sitt sedvanlige kjekke og velproporsjonerte mannskap inneholdende en kjerne av etablerte A-lagsspillere pluss ytterligere et par sommertilvekster til A-troppen, et par gamle Ullern-helter og kun 1 mann fra G19 denne gangen.

Kampleder Bendiksen oppsummerer matchen som følger; Dette var sesongens svakeste B-kamp dessverre. Manglerud Star var gode og vi fikk knapt til noe som helst. Vi er fornøyde med å holde 0'en og ta med oss ett poeng hjem til Ullern, men ingenting annet egentlig.

 

Matchfakta | tirsdag 20. august 2019, kl.2015

Manglerud Star - Ullern B 0-0

Manglerud kunstgress

Gule kort: Buckner (Ullern), Arnesen, Carratu og Kananathan (Manglerud)

Tilskuere: ca.35

 

Neste match for Alexander Bendiksen og Ullern MSB:

Holmen Idrettsforening, tirsdag 27.august kl.2015 på vakre Ullern CC Vest Arena


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.