G19-2: Inn mot en spennende høstsesong etter flott vår

Postet av Ullern Fotball den 26. Jul 2019

Lagbilde etter en sterk borteseier mot ØHIL.

I løpet av en morsom vår har Ullerns G19-2-gruppe skaffet seg et meget godt utgangspunkt inn mot høsten, og kjemper på flere fronter.

Ullerns G19-2-gruppe har i år tre kamparenaer, da de i skrivende stund er så mange som 27 spillere i troppen. Guttene har deltatt i 8. div. herrer, OBOS cup og 2. div. junior. Etter halvspilt sesong er ståa som følger: 2. plass i 8. div., kvartfinale i OBOS cup og 1. plass i 2. div. junior.

- Jeg synes det har vært ekstremt bra, både når det gjelder i kamp og trening. Angående treninger har vi hatt bedre perioder enn andre og i kamp har det jo vært seier i alle kamper unntatt én (tap for Snarøya borte, 1-3). Det tror jeg vi kunne endret på og hatt "perfect record". Den kampen mot Snarøya dreide seg om litt slurv, sier lagets kaptein, Lukas Gallo.  

Resultatene i vår gjør at gruppa kan nå de resultatmålene de selv satte seg før sesongen, der det viktigste målet er opprykk fra 2. div. junior. Å vinne OBOS cup og rykke opp fra 8. div. er også veldig ønskelig, om alt skulle gå JR2s vei.

- Jeg håper høstsesongen kan bli enda bedre selv om vi mister noen viktige spillere. Men jeg er veldig sikker på at vi både rykker opp og tar OBOS, sier kaptein Gallo.

JR2 begynner høsten med OBOS-kvartfinalen borte mot Heming mandag 5. august. Deretter starter henholdsvis 8. div. og 2. div. i tur og orden. I sistnevnte liga er det våre naboer i ØHIL som ser ut til å bli den største utfordreren, som bare er bak oss på målforskjell. Det blir i alle fall en spennende høst, med mange kamper som forhåpentligvis kan friste Ullern-publikummet ned på CC Vest Arena for å følge våre JR2-gutter.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.