G2004: Klare for høstens G16 interkrets-kvalik!

Postet av Ullern Fotball den 18. Jun 2019

Etter en relativt kort vårsesong med 7 kamper mot god og ikke så god motstand er G2004 laget klare for neste runde i kvalifiseringen til G16 Interkrets 2020. Til høsten møter vi lag som KFUM, Lyn og Asker. Etter en vårsesong hvor vi fikk høyest målforskjell på +44, endte vi til slutt på en litt bitter 3. plass (som naturligvis holdt til neste runde) i serien vår. Systemet funker ved at det er 3 avdelinger rundt i Oslo. De 10 med best poengsnitt etter alle kamper spilt går videre til neste runde. Dermed møter alle disse 10 hverandre til høsten. 

Veien til kvalik var både tøff og spennende. Vi startet første kamp mot Ready som er et godt lag, men som vi har slått 2 ganger før i januar-februar måned. Her dominerer vi mye av spillet og har mange gode sekvenser med angrepsspill. Vi ender kampen med en hel hau med sjanser, men klarer ikke få ballen i mål. Det sto 0-0 lenge, men Ready klarer å få et mål 2 min før slutt. Ikke helt den starten vi ønsket, men vi måtte tenke videre og ta kamp for kamp. Vi fikk vår første seier i 2.serierunde hvor utfordringen var Høybråten Stovner. En kamp vi vinner 0-6, men allikevel kunne scoret 4-6 mål til. En kamp vi dominerer fra start til slutt. Vi fortsetter med 12-0 seier hjemme mot Oppsal, før vi slår Skeid 1-8 på bortebane. Etter 3 seiere og 1 tap ligger vi nest øverst på tabellen med BVH (Bærum Verk Hauger) og BMIL (Bygdø Monolitten) like bak oss. Neste kamp er mot BVH, som altså betyr at dette var en viktig kamp. Vi var ikke nødt til å vinne, men ting hadde nok vært sikra om vi hadde vunnet. For her går vi nemlig på et tap 1-3. Vi har mye ballen, men sliter med å skape noe. BVH hadde en rask trussel på topp som gjorde det vanskelig for oss på slutten. Vi hadde nå gjort det litt vanskelig for oss selv, men hadde fortsatt en mulighet. 

De to siste kampene våre skulle vise seg å bli viktigere enn vi trodde. Grorud og BMIL var lagene som sto igjen. Grorud (som endte sist på tabellen) skulle bli en enkel kamp, men hvor vi var nødt til å score en del mål for å ha målforskjellen på vår side. Her presterer vi å vinner 0-20 og sikrer oss en margin på mellom 17-20 mer i målforskjell enn BVH som ligger A-poeng med oss. Alt lå til rette for at vi skal klare det med en kamp igjen. Siste kamp var mot BMIL (som allerede var sikra neste serie). Det møtte opp en del publikum og alt lå til rette for en god fotballkamp. Kampen åpner med at BMIL scorer etter under 5 min spilt. Ikke helt den starten vi hadde ønsket. Resten av kampen er det mye frem og tilbake, men vi har mest ballen og er mer effektive foran mål. Vi utligner med et skudd ut av en annen verden fra vår spiss Bendik Foss Evensen, fra ca. 35 meter. Da sto det 1-1 til pause. I 2.omgang fortsetter vi å ha ballen og øker til 2-1 og 3-1. Vi vinner kampen til slutt med hattrick fra Bendik. En spennende kamp, hvor vi klarer å ro det i land. Det betydde dermed at plassen var sikra og det ble en god avslutning for vår trener Morten, som slutter nå i sommer. 

Vi har mye å jobbe med til høsten både på og utenfor banen, men skal gjøre alt vi kan for å være best mulig forberedt og klar til det som kommer. Det blir tøft, men alle gutta har troa og har lyst til å klare dette. Vi gleder oss!

Tekst skrevet av Ole Dokken Skrivervik på jobbskygging av Johan Egil Rudi. 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.