Spissene leverte igjen mot Asker

Postet av Ullern Fotball den 13. Mar 2023

Ullern var for første gang på mange år favoritt i et oppgjør mot Asker. Ullern har gradvis vist god fremgang i preseason uten seier, men i helgen kunne Stian Børven og hans menn inkassere sin første seier som Ullern trener.
Og igjen leverte spissene Foss Evensen og Bådsvik varene!

ARKIVFOTO: Bendik Foss Evensen (Foto: Merethe Fosby)

Svak i første, bedre i andre
Ullern tok imot et Asker lag som har slitt en del i vinter, men som har vist stigende form. Laget som overraskende nok rykket ned til Norsk-Tipping ligaen forrige sesong var fullt på høyde med Ullern i den første omgangen, men utover i kampen ble nivåforskjellen mer og mer tydelig.

Nysigneringen Mads Bådsvik scorte sitt første mål for Ullern mot Grorud forrige helg og fulgte opp det med to nye scoringer mot Asker. Den første kommer tidlig i andre omgang når han drar seg inn på sin venstrefot og fyrer et skudd som Asker keeperen ikke klarer å gjøre noe med. Ikke så mange minutter etterpå spilles han igjennom alene med keeper, og i ren Henry stil setter han ballen kontrollert ned i høyre hjørne.
Asker for sin redusering til 2-1 før til slutt Bendik Foss Evensen kan sette inn 3-1 etter en gavepakke fra Asker laget.

Både Mads Bådsvik og Bendik Foss Evensen står nå med 3 mål hver i preseason, noe som lover veldig godt foran kommende sesong.

Ellers er det verdt å nevne at kaptein Ismar Dizdar fikk sine første minutter i 2023 og gjorde sine saker meget bra i andre omgang.

Poengbørsen
3.poeng: Mads Bådsvik
Viser stigende form og virker å bli en real trussel for alle forsvar i PostNord med sin fart og teknikk. Viser også gode avslutningsferdigheter og kan fort bli en publikumsfavoritt på CC Vest Arena kommende sesong.

2.poeng: Ismar Dizdar
Kapteinen er tilbake på banen og tar virkelig tak i den andre omgangen. Vinner alt i luften og serverer den ene gode ballen opp i mellomrom etter den andre.

1.poeng: Lars Følstad
Spiller også bare andre omgangen i likhet med Dizdar, men utgjør også en stor forskjell når han kommer inn. Alltid god i presset og finner gode løsninger med ball.