G16 IK: Avsluttet sesongen med 2-1 seier mot Kongsvinger i de dype skoger

Postet av Ullern Fotball den 29. Okt 2022

Avspark kl.10.00 en lørdag borte mot Kongsvinger, perfekt start på en deilig varm senhøstes dag. Begivenheten var siste serierunde i Interkrets og målet var å levere en sterk nok prestasjon til å få et resultat som gjorde at Oslo får enda en ny plass i IK neste år.

Åpnet best, men KIL tok mer og mer over

Ullernlaget tok tak i kampen fra start av mot KIL sitt relativt lave press og fikk styre spillet de første minuttene. Men litt dårlig presisjon på siste tredjedel gav KIL noen småfarlige kontringer som vi kunne blitt straffet på. Etterhvert i omgangen løftet KIL presset sitt høyere og høyere, noe som gav oss solide utfordringer i etablert angrep fra egen 5m. Men før den tid, i det 23 spilleminutt, angriper vi ned langs vår høyre side og et flott innlegg ender til slutt hos Nima Sharifi på bakerste som setter inn 1-0. KIL har en del avslutninger fra avstand, men det blir først skikkelig farlig når en ball i bakrom ikke blir håndtert og Protosevic må lete frem en sterk redning for å sikre oss ledelsen inn til pause.

Skaper mer i 2.omg

Etter pause får Ullern mer kontroll over kampen og kjører den i større deler enn de første 40 min der KIL totalt sett var det beste laget. Flere gode brudd høyt i banen og flere gode angrep blir ikke utnyttet og når kampen entrer siste del så står det fortsatt 1-0. Men storskårer Storm Sundet Luytkis var frempå sist bortekamp mot Ull Kisa og var igjen på jakt etter flere mål. I det 67 minutt får han en fin ball i bakrom og smeller den i lengste, stolpe inn og 2-0. Noe vi syntes var nokså fortjent på det tidspunktet. Men KIL var aldri ufarlige og med bare 5 min igjen får de danse seg litt enkelt fri og smelle ballen i mål fra inne i 16m. Men Ullernlaget holder stand og kan innkassere en ny seier i Interkrets.

Kjekt å avslutte sesongen med seier

Med en alt annet enn morgenfugl som trener var det godt å se at spillerne var våkne når kampen ble sparket i gang kl.10.00. Mye å glede seg over for oss på slutten av sesongen med 5 stk på banen samtidig i sist B kamp, mange spillere som får tilbud om G19 plass og vi avslutter sesongen på en sterk 6 plass og har vært med å prege årets G16 Interkrets. Jeg gleder meg til å se enda flere pushe mot G19 spill og seniorspiller i 2023. Vi har koset oss i Interkrets på tur rundt omkring denne sesongen og syntes vi fortjente det etter å ha fått ungdomsfotballen delvis redusert pga en pandemi. Tusen takk til alle foreldrene som har kjørt meg, Marius og spillerne sene kvelder til Lillehammer og nå tidlige morgener til Kongsvinger.