MSB: Fortsetter seiersrekken!

Postet av Ullern Fotball den 28. Sep 2022

Ullern 2 tok imot Veitvet på CC Vest Arena og var store favoritter foran oppgjøret. Men Veitvet viste forrige runde at de ikke er noen kasteball i ligaen når de slo Heming 2-1. Og laget fra øst var lenge med i kampen om poengene, men i det 87.minutt raknet det for bortelaget.

ARKIVFOTO: Thomas Støfring

Sent, men godt!

Ullern 2 var som forventet det klart beste laget utpå CC Vest Arena denne kvelden, uten at de nødvendigvis blendet noen som helst med spillet sitt. De skaper noen sjanser i førsteomgangen og burde nok ha ledet til pause, men målene spares til andre omgang og dermed 0-0 til pause.

Og det var litt trått denne kvelden, Veitvet forsvarer seg så godt de kan og byr på noen langskudd fra veldig langt hold uten at det byr på farligheter.

Men hjemmelaget sliter litt og virker til tider veldig utålmodige med å skape sjanser. Det resulterer ofte i ingenting, helt til det minutt 57 når Skårn kommer seg fri langs sin venstreside. Et perfekt innlegg i boks finner pannebrasken til Thomas Støfring som styrer ballen glimrende i hjørnet.

Og det var vel få eller ingen som trodde at Veitvet skulle komme tilbake fra dette. Men med 25 minutter igjen på klokka hender det mye i løpet av kort tid. Et langt oppspill mot Veitvet sin spiller nummer 8, Jacek Suchodolski ender med frispark til Veitvet for holding. Suchodolski er mindre fornøyd med behandlingen han har fått og ender opp med å dytte til dommeren. Det resulterer selvfølgelig med marsjordre noe Herr Suchodolski var enda mindre fornøyd med. Det går litt ut over eget fottøy og innbytterbenk, men etter 2-3 minutter kan spillet omsider fortsette.

Påfølgende frispark fra 20 meter hamres rett i mål bak en utspilt Jesper Wold og lagene er like langt.

Med 11 mot 10 så var nok fortsatt oddsen særdeles lav på en Ullern scoring med 15 minutter igjen å spille. Men det skulle ta hele 87 minutter på klokka før hjemmelaget endelig får sin scoring. Et mønsterangrep hvor Thomas Støfring flikker pasningen fra Sereba igjennom til Empa, og denne gangen sitter den for Finnsnes gutten. 2-1 til hjemmelaget og poengene sikret.

Men Ullern 2 var ikke ferdige, Veitvet raknet fullstendig og Ullern 2 skal sette inn både 3 og 4 før dommeren rekker å blåse for full tid, begge signert Thomas Støfring. Det siste på straffe etter at Empa ble felt på tur gjennom.

For de som kun ser på resultatet så tenker de nok at dette var en oppskriftsmessig og enkel seier for Ullern 2, men de måtte grave dypt for sin niende seier på rad, og nettopp det var hovedfokuset til trener Anders Johansson etter kampen.

- Å vinne på en dårlig dag er en styrke er det vel noe som heter, og litt sånn føles det i dag. Vi har spilt både bedre og dårligere kamper enn den her denne sesongen og jeg er veldig fornøyd med at vi til slutt drar i land seieren, sier Johansson.

Var du bekymret for at seieren skulle ryke når Veitvet utlignet?
- For å være helt ærlig så var jeg ikke det. Vi vet vi scorer mye mål og det var enda lenge igjen av kampen, så fokuset var egentlig bare å fortsette med det samme så ville sjansene komme. Også var det selvfølgelig deilig når scoringen endelig kom, sier Johansson.

Med 4 runder som gjenstår og 7 poeng ned til Holmlia på andreplass så ser det unektelig bra ut for Ullern 2?

- Vi er veldig fornøyd med poengfangsten vår og det er sterkt at vi står med 9 seiere på rad. Men jeg må nesten si det samme som tidligere, de poengene vi har nå kommer ikke til å holde for å vinne ligaen, så vi må vinne flere fotballkamper, og første mulighet til det er mot Årvoll i neste runde, avslutter Johansson.

Ullern 2 - Veitvet: 4-1
Mål: Støfring 57.min, Atleski 75.min, Empa 87.min, Støfring 90.min, 93.min.
Gule kort: Ali (Ullern), Solheim, Atleski, Stankovic (Veitvet).
Rødt kort: Suchodolski
Tilskuere: 30

Poengbørsen
3.poeng: Thomas Støfring
Kommer inn til pause og bruker da bare en omgang på å sette inn 3 mål. Bidrar også med en flott liten flikk på 2-1 scoringen. Det blir ett poeng per scoring og velfortjent banens beste pris.

2.poeng: Magnus Fosen
Med spillefri to helger på rad for a-laget ble det nok en kamp for Fosen på Ullern 2. Har full kontroll den drøye timen han spiller og løser ting med største enkelthet.

1.poeng: Akenaton Empa
Det er mye trykk og vilje i Empa og er i stand til å skape mye trøbbel på egenhånd. Lykkes ikke med alt denne kvelden, men scorer den meget viktige 2-1 scoringen som punkterer kampen. Skaffer også Ullern straffespark på overtid som spisskollega Støfring fikk æren av så sette i mål.