G19 - Dramatikk i toppoppgjøret

Postet av Ullern Fotball den 17. Sep 2022

Forrige gang vi møtte Ready i seriespillet endte det med seier til de hvitkledde i siste minutt, etter en fantastisk scoring av Joakim Stang. Det var dermed store forventinger til denne kampen, særlig når begge lag kjemper om tabelltopp. Med to gode lag på banen og masse folk på tribunen, var rammene rundt kampen perfekte for en spesiell kveld.

Rolig første omgang, målrik andre omgang

Det skjedde ganske lite i første omgang da begge lag var forsiktige med å avgi for mye rom og prioriterte god balanse fremfor å satse for mye i angrep.
Det var nesten helt på slutten av omgangen hvor Thomas Støfring setter ballen i mål etter en kaotisk situasjon innenfor 16 meteren.

Andre omgang var betydelig mer dramatisk, det tok bare 5 minutter for Ready å score sitt første mål og det ble liv både både på banen og tribunen.
Ready økte sin ledelsen i det 72. minutt, og hjemmelaget svarer umiddelbart og utlikner etter en heading fra Ola Rye som styrer ballen i nærmeste hjørnet.
Ready scorer ca 10 min før kampslutt og øker ledelsen til 2-3, men Ullern klarer igjen å svare med en gang, denne gangen med et innlegg som en Ready spiller sender i mål. Herfra og ut kunne alt skje.

Siste som skjedde i kampen var at Andreas D.J. vant ballen høyt i banen og endte opp alene mot keeper. Men Ready keeperen klarer på magisk vis å få en finger på ballen, og lagene måtte dra hjem med ett poeng hver.

Nicolas Gajardo sier følgende om kampen: Vi var forberedt på å møte et godt lag som ikke gir rom sentralt i banen og har gode spillere som kan skape ting fremover. Seieren var ikke i boks selv om vi ledet 1-0 til pause og vi visste at andre omgang skulle bli vanskelig. De siste 45 minuttene var kampbildet veldig annerledes fra første omgang, og begge lag kunne ta 3 poeng. Vi var fornøyd med at vi ble bedre utover kampen på å angripe mot etablert forsvarsspill og vi følte at vi fikk mer tak i kampen spesielt i andre omgang.

Kampfakta:

Ullern vs Ready 3-3 (1-0): Ullern mål av T.Støfring (38), O. Rye (74), Selvmål (82)

Gule kort: Matheo (Ready)