MSB: 7 seiere på rad for Ullern 2

Postet av Ullern Fotball den 13. Sep 2022

Ullern 2 var store favoritter mot et Nesodden lag som har slitt voldsomt denne sesongen og som er på tur ned i 5.divisjon. Anders Johansson var tydelig før kampen at dette kom til å bli en vanskelig bortekamp på et underlag man ikke er vandt med, men han forventet nok 3 poeng også han. Og lenge så dette ut til å være plankekjøring, men Nesodden ga seg ikke så lett.

Burde vært mer
Ullern 2 har vært strålende offensivt denne sesongen og også i denne kampen skapes det så mange sjanser at det burde blitt scoret langt flere mål enn det som til slutt endte med 4 mål.
Akenaton Empa ergrer seg nok ekstra etter denne kampen hvor han burde tegnet seg på scoringslisten opptil flere ganger.
Men Ullern har flere unge lovende spisser, og der Empa ikke hadde dagen så viste Thomas Støfring (f.05) at han virkelig begynner å finne formen etter å ha vært ute med skade tidligere i sommer. 2 mål og en strålende assist ble fasit på unge Støfring.

Ullern leder 2-0 til pause etter scoringer av Støfring og Sereba. Og selv om Ullern 2 er det klart beste laget utpå der så viser Nesodden at de er farlige på dødballer. Nesodden reduserer til 2-1 10 minutter ut i andre omgang, men Ullern 2 og Thomas Støfring svarer nesten umiddelbart når han setter 3-1 på straffe.
Og da tenker man nok at dette er avgjort, men Nesodden får faktisk reduseringen i det 77.minutt og dermed er det igjen en spenning i kampen.

Og Ullern 2 må vente helt til det 90.minutt før spikeren i den berømte kista er et faktum når Andreas Dahl Jørgensen setter inn 4-2.
Nesodden får faktisk nok en redusering før dommeren blåser for siste gang i fløyta, men det blir altså nok en 3 poenger for Ullern 2.

Ikke helt fornøyd

Anders Johansson var fornøyd med å ta med 3 poeng, men det var ikke bare jubel og seiersrop i garderoben etter kampen.

- Ja, vi kom hit for å ta 3 poeng og vi er selvfølgelig fornøyd med at vi klarer det. Jeg syns vi spiller veldig bra offensivt, men vi svir får mange sjanser. Så selv om man scorer 4 mål så mener jeg vi burde scoret flere. Også mener jeg det er såpass stor forskjell på lagene utpå der at vi aldri burde tillatt Nesodden å være med i kampen helt til siste slutt omtrent. Måten vi forsvarte oss på dødball i dag var ikke bra nok, så der må vi forbedre oss til neste kamp, sier Johansson.

Bendik Foss Evensen manglet til dagens match, men Ullern har flere unge spisser som kan score mye mål. Og Johansson var meget fornøyd med sin unge spiss.

- Dette er nok den beste seniorkampen hans til nå. Vi tok han av litt tidlig fordi han har en viktig juniorkamp på torsdag, men han leverer en kjempekamp der ute. Han føyer seg inn i rekken nå med flere unge gode spisser i Ullern som kjemper om plassene i A-troppen, avslutter Johansson.

Verd å nevne

- Jacob Francke startet sin første kamp etter 9 måneder med skade.

- Thomas Støfring har nå scoret 9 mål på sine 8 kamper for Ullern 2 denne sesongen.
- Ullern 2 har scoret 60 mål på 16 kamper denne sesongen.
- Heming og Holmlia som er henholdsvis nummer 3 og 2 på tabellen møtes på Heming i dag.

Kampfakta

Nesodden - Ullern 2: 3-4

Mål: Støfring 23.min, Sereba 36.min, Føllingstad 55.min, Støfring 60.min, Ottosen 77.min, Dahl Jørgensen 90.min, Ottosen 90.min.
Gule kort: Empa x 2, Ali, Dahl Jørgensen (Ullern), Karoliussen (Nesodden)
Rødt kort: Empa

Poengbørsen
3.poeng: Thomas Støfring
Strålende kamp av Støfring som forbedrer målsnittet sitt for Ullern 2 med sine to scoringer. Serverer også en strålende assist til Joacim Sereba.

2.poeng: Mikael Foss Andersen
Finnes nok av spillere i 4.divisjon som sliter med anklene etter å ha vært 1V1 mot Foss Andersen. Er nesten umulig å stoppe han og leverer nok en gang en meget god kamp. Scorer ikke så mange mål selv, men tror ikke skribent får knallhard kritikk hvis han påstår at han har vært Ullern 2 sitt farligste offensive våpen denne sesongen.

1.poeng: Joacim Sereba
Etter et par kamper under sitt eget pari så leverer Sereba igjen en meget god kamp. Avslutter et strålende angrep på 2-0 scoringen og er ellers veldig skapende på sin side.