MSB: Ullern 2 toget ruller videre!

Postet av Ullern Fotball den 30. Aug 2022

Ullern 2 sikret seg nok en 3 poenger borte mot Rilindja. Selv om resultatet vitner om en tett og jevn kamp så var Ullern 2 flere hakk bedre enn Rilindja, men sjansesløseri endte opp med noen meget spennende siste minutter på Haugerud Stadion.

Sjansesløseri
Ullern 2 har vært livsfarlige foran mål så langt denne sesongen med hele 50 mål på 13 kamper. Og Bendik Foss Evensen (bildet) hadde scoret 13 av dem på bare 7 kamper. Men mot Rilindja så slet Ullern med å sette sjansene og burde allerede ledet kampen med et par mål når Rilindja setter inn 1-0 scoringen.

Ullern 2 fortsetter å trykke og trykke, men ballen vil rett og slett ikke i mål før helt på slutten av omgangen, da varter Ullern opp med et strålende angrep og sist på ballen er nærmest som vanlig Foss Evensen. Han spilles gjennom av Øverby og i duell med forsvarspiller og keeper klarer Foss Evensen å vippe ballen med seg over keeper og da gjenstår bare den enkle jobben for unggutten og det er å bredside ballen i det åpne målet.

Unødvendig spennende
Ullern 2 er klart det beste laget i store deler av andre omgang også og de får omsider ledelsen de fortjener og igjen er det Foss Evensen som setter kula i mål. Det er 17-åringens 15 mål på bare 8 kamper i 4.divisjon.

Fra nå av og ut tenker nok de fleste at dette skal gå Ullern sin vei, men Rilindja satser det de har fremover og de siste minuttene på Haugerud Stadion er det virkelig spennende og Ullern keeper Jesper Wold må virkelig være på jobb for å sikre at Ullern får med seg alle poengene hjem. Det lykkes han heldigvis utmerket med og Ullern legger dermed ytterligere press på konkurrentene om opprykk som spiller dagen etterpå.

God kamp i følge Johansson
Trener Johansson var meget fornøyd etter kampen og mente dette var en av de bedre kampene de har spilt denne sesongen, selv om det ble litt hett på slutten.
- Spillemessig syns jeg dette er noe av det bedre vi har levert denne sesongen. Vi skaper masse målsjanser selv og slipper til veldig lite imot. Også var det en sånn dag hvor vi brenner veldig masse målsjanser og sliter med å få uttelling, og av og til så er det slik. Men utover det så skal vi være godt fornøyd med prestasjonen og glad for at vi får med oss alle poengene til tross for mange brente sjanser, sier Johansson.

Var du nervøs på slutten når Rilindja presset på for utligningen?
- Det er klart når man leder med bare ett mål og motstander for noen cornere der helt på tampen så er man jo ikke helt trygg. Og der må jeg si at Jesper Wold i målet virkelig har noen gode involveringer som gjør at utligningen ikke kommer. Ellers også må jeg trekke frem midtbanen i dag med Udnæs, Tobiassen og Øverby som alle gjør en solid kamp. Når jeg tenker meg om så kunne jeg trukket frem så mange navn fra dagens kamp at jeg syns synd på dem som skal sette poengbørsen, for det er virkelig ikke lett, avslutter Johansson.

Kampfakta:
Rilindja - Ullern 2: 1-2
Mål: Murati 10.min, Foss Evensen 45.min, 66.min.
Gule kort: Malsori (Rilindja), Empa (Ullern)
Tilskuere: 30

Poengbørsen
3.poeng: Håkon Øverby
En spillesugen Øverby viste at han hadde mye overskudd etter kun noen få minutter i a-kampen mot Notodden. Mange gode offensive valg med ball og setter opp flere fine kombinasjoner.

2.poeng: Bendik Foss Evensen
Er det noen som har scoret mer i 4.divisjon som 17-åring? Ufattelige 15 mål på bare 8 kamper. Kunne sikkert scoret flere i dag også, men måtte nøye seg med "bare" to idag.

1.poeng: Jesper Wold
Veldig mange gode utpå der i dag, men de siste minuttene bikker Jesper Wold inn på poengbørsen når han gjør noen meget viktige inngripener som sikrer at Ullern tar nok en seier og befester posisjon på toppen av tabellen.