G14: Bunnsolid start på høsten i 1.div når Frigg ble slått med 4-1 på Tørteberg

Postet av Ullern Fotball den 17. Aug 2022

Endelig var serien igang også for G14 i 1.div og det var nabo Frigg som var motstander mellom regnbygene på Tørteberg kunstgress. Ullerngutta fikk en pangåpning på kampen før det ble langt mer spennende utover i 2 omg. Alle poengene ble likevel med tilbake til Ullern.

En rask og tidlig dobbel fra Fjellman

Philip Fjellman som denne uken fikk prøve seg for G16 laget i Interkrets var tidlig frempå med venstreslegga og med gode pasninger i bakrom som favorittmat så hamret han inn både 1-0 og 2-0 før kvarteret var spilt. Men Frigg var slettes ikke ufarlige og kun en god Otto Hagen forhindret de i å få seg et mål i 1.omg.

Frigg redusering og spennende 2 omg med mye greier

Det var fort bare spilt 3-4 minutter av 2 omg får et Friggskudd går via et Ullernben og i en bue over en sjanseløs Hagen i Ullernmålet. Frigg hadde fått målet de trengte og dermed hadde de fått troen på at et resultat var mulig. Nevnte Fjellman måtte forlate banen og flere hadde smårusk i maskineriet som gjorde at Ullern måtte gjøre flere bytter. Men Ullern skapte mye og William Eikheim fikk i det 52 minuttet pirket ballen forbi keeper og den trillet ulidelig sakte mot mål, skulle den treffe stolpen eller gå inn? Heldigvis stolpe inn og 3-1 ledelsen. I denne perioden kunne begge lag fort ha skåret flere, men helt på tampen fikk Ullern straffe som Eikheim banket inn og 4-1 endte bataljen med.

Slik ser dermed tabellen i 1.div ut før høstsesongen.