MSB: Seier, hat-trick, debutscoring og tabelltopp for Ullern 2

Postet av Ullern Fotball den 16. Aug 2022

Ullern 2 var ustoppelige i første omgang mot Heming og gikk til pause med stillingen 1-3. En mer jevnspilt andre omgang endte til slutt med 2-4 på resultattavlen og fullt fortjent seier mot Heming.

3 målscorer Bendik Foss Evensen

Strålende Ullern
Lagene møttes i første serierunde og da var det Heming som stakk av med seieren. Heming har siden den kampen skiftet ut mer eller mindre hele troppen og erstattet den med flere spillere fra høyere nivå og det er ingen tvil om hvor ambisjonen ligger oppe på Heming.
Men vårt U-21 lag har vist seg meget konkurransedyktige i denne ligaen og kjemper om opprykk til 3.divisjon, og Heminglaget skulle virkelig få erfare at Ullern 2 mener alvor denne sesongen.

Bendik Foss Evensen har hamret inn mål i årets 4.divisjon og hadde fått seg ny spisskollega for anledningen. Akenaton Empa som er nysignert fra Finnsnes mønstret opp ved siden av Foss Evensen og de gjorde virkelig livet vanskelig for Heming.
Ikke mange minutter er spilt når Foss Evensen flikkes gjennom og setter ballen i en nydelig bue over en utrusende keeper til 0-1 for bortelaget.

Ullern 2 fortsetter å presse på med til tider nydelig angrepsspill og bare noen minutter etter den første scoringen flikker Foss Evensen spisskollega og debutant Empa strålende gjennom. Empa er sikkerheten selv og setter ballen enkelt forbi Thomas i Heming buret.

Mål i debuten for Akenaton Empa.

Heming skaper omtrent ingenting i første omgangen, men får en litt heldig scoring etter ca halvtimen. Ullern sliter med å få klarert ordentlig etter et innlegg og ballen havner til slutt hos Endre Nash som får et godt treff på volley og ballen sniker seg inn i hjørnet bak Jesper Wold.
Men det tar ikke lange tiden før Ullern 2 igjen øker ledelsen, og igjen er det Bendik Foss Evensen som scorer, denne gangen utfordrer han 1V1 og setter ballen i korthjørnet til keeper med venstrefoten.

Mikael Foss Andersen og Brage Tobiassen strålende fornøyd etter seieren mot Heming.

Aldri truet

Andre omgang starter i stor grad som den første sluttet, Ullern 2 setter opp flere angrep, men lykkes ikke helt med den siste pasningen. Heming tvinges mer og mer fremover i banen i jakten på redusering og det gir Ullern laget mye bakrom. Og det rommet utnyttes til det fulle rett før halvtimen er spilt. Akenaton Empa kommer helt alene med keeper og uselvisk serverer han Bendik Foss Evensen foran det åpne målet og nok et hat-trick er et faktum for 17-åringen. Dette er unggutten sitt mål nummer 13 på 8 kamper for Ullern 2 (!).

Bortelaget legger seg lavere i banen og satset på overganger, og burde strengt tatt puttet et par mål til når man ser på sjansene som ble skapt. Heming får et ørlite håp i det 70.minutt når Ullern sin keeper er uheldig og glipper en enkel ball rett i beina på tidligere Ullern spiller Benjamin Sunde. Jobben er da enkel for Sunde og setter inn reduseringen til 2-4.

Heming kunne faktisk fått sitt tredje mål også helt på slutten, men noen fattige centimeter for korte bein på Sunde gjør at han ikke får den nødvendige tåen på et farlig innlegg fra Lyngen.

Men det ender med en fullt fortjent seier for Ullern 2 og seieren fører de opp til tabelltopp i og med at Årvoll tapte sin kamp mot Holmlia denne runden.

En meget godt gjennomført kamp av våre unggutter og det blir spennende å se hvor langt dette laget kan nå denne sesongen under ledelse av Anders Johansson.

Kampfakta
Heming - Ullern 2: 2-4
Mål: Foss Evensen 5.min, Empa 15.min, Nash 30.min, Foss Evensen 40.min, Foss Evensen 52.min, Sunde 70.min.
Gule kort: Haugsvær, Ali, Rye
Tilskuere: 50

POENGBØRSEN
3.poeng: Bendik Foss Evensen
13 mål på 8 kamper taler for seg og unggutten leverer nok en strålende spissprestasjon mot Heming. Danner partnerskap med nyervervelsen Empa og de to fant hverandre umiddelbart. 3 mål og assist gir han prisen som dagens bestemann.

2.poeng: Mikael Foss Andersen
Som vanlig kommer man ikke foruten Foss Andersen. Storspiller i første omgang og er umulig for Heming forsvaret og hanskes med. Dabber litt mer av utover i kampen naturlig nok, men leverer nok en strålende kamp.

1.poeng: Akenaton Empa
Debuterer fra start og finner umiddelbart tonen med Foss Evensen på topp. De finner hverandre ved flere anledninger og måten scoringen hans kommer ville fått selv Yorke og Cole til å applaudere hemningsløst.
Viser at han har fart og smidighet i tillegg til at han er flink å kombinere med sine medspillere. Meget lovende debut av Finnsnes gutten.