J17: Høstsesongen i gang for 2006 modellene

Postet av Ullern Fotball den 16. Aug 2022

Våre eldste jenter tok søndag turen til Korsvoll og høstsesongens første oppgjør i 1 div J17. Det var et lag vi på forhånd hadde brukbare forhåpninger om å kunne få til både en god prestasjon og et positivt resultat mot, bl.a basert på det motsatte oppgjøret i vårsesongen. Men det var en noe forbedret utgave som møtte oss denne kvelden.

Tar styringen fra start.

I starten av kampen er det våre jenter som tar initiativet og styringen, og har det meste av ballen og spillet. Det er også vi som skaper det som er av målsjanser, mens vi samtidig har brukbar kontroll på Korsvoll som ikke kommer til noe som ligner på målsjanser.

Defensiv dødball.

Ovenfornevnte er en variant vi har slitt med i lengre tid, samtidig som det stadig er bedring og spore. Men, det er på corner kampens første, og eneste mål, skal komme. Innlegg fra vår venstre side går forbi 3 spillere, før en av våre får dempet den, men i det den skal klareres sniker en Korsvollspiller seg inn og foran, får snappet ballen og dyttet den i mål fra inni 5-meteren.

Vi fortsetter å ha initiativet.

Resten av den første omgangen er relativt jevnspilt uten de voldsomt store sjansene, men det er fortsatt vi som har høvelig kontroll på begivenhetene.
Det forsetter også i den andre omgangen, hvor vi får gjort noen små justeringer, bl.a i det offensive hvor vi ga vekk ballen litt for ofte på bakgrunn av ikke alt for gode valg, og vi ønsket å være mer tålmodige i det oppbyggende angrepsspillet.

Utover i omgangen får vi 2-3 veldig store muligheter, men vi lykkes ikke med å få ballen i mål. De siste 10 bærer preg av at vi er slitne (kanskje etter en litt for lang ferie?), avstandene i laget er store, vi kommer oss ikke opp i press tidsnok og blir dermed løpende en del etter. I denne perioden skaper også Korsvoll 2 store muligheter, men det blir ikke flere mål i kampen og den ebber ut med et litt surt 1-0 tap.

(Til tross for store sjanser ville ikke ballen i mål)