Hjemmetap mot Egersund

Postet av Ullern Fotball den 11. Jul 2022

Etter å ha gått gjennom hele juni uten tap i serien så står Ullern med to strake tap i juli måned. Selv om hjemmelaget presset på mot slutten så klarte dem ikke å få inn utligningen mot Egersund.
- Jeg er veldig skuffet, syns virkelig guttene fortjente å få noe ut av denne kampen, sier trener Didrik Bjella.

Jevnspilt kamp
Egersund er et av lagene som kjemper om opprykk til Obosligaen og når lagene møttes tidligere i år så var Egersund overlegne og vant 5-2. I returoppgjøret på CC Vest Arena skulle det bli langt jevnere.
Lagene gikk til pause på stillingen 0-0 hvor bortelaget Egersund hadde mest ball og hadde noen farlige dødballer, mens Ullern var farlige på noen overganger. Like før pause var blant annet Jens Aslaksrud bare en skostørrelse unna å pirke inn 1-0 ledelse, kampens største sjanse til nå.

Egersund tar ledelsen etter 53.minutter. Lindøe mister ballen til Heine Larsen på Egersund, Larsen finner Adrian Bergersen i feltet som setter ballen flott i mål via stolpen.
Og i denne perioden sliter hjemmelaget mot et aggressivt bortelag og det tar ikke mange minuttene før Egersund dobler ledelsen.
En lang ball i bakrom til Heine Larsen som vinner løpsduellen mot Sindre Grytnes og alene med keeper Wold setter han ballen sikkert til venstre for keeper.

Ullern gjør et grep og setter inn Abdel-Hedi Ali på topp etter 70 minutter spilt. Og det skal umiddelbart betale seg når Ali på lekkert vis finner Aslaksrud med et hælspark og han curler ballen nydelig opp i hjørnet.
Hjemmelaget har fått blod på tann og presser på for utligningen og de skaper flere gode muligheter. Den største kommer på overtid når Øverby fra 5 meter får avsluttet etter et innlegg fra Austnes, men dessverre for hjemmelaget så redder Anders Klemensson forsøket fra Ullerns nummer 7.

Utligningen kommer aldri og når dommer blåser for full tid er det et meget skuffet hjemmelag som må konstatere at det ble en poengløs dag på CC Vest Arena.

ARKIVFOTO: Merethe Fosby

Hovedtrener Didrik Bjella sa jeg rimelig fornøyd med prestasjonen og mente guttene fortjene mer enn de fikk.
- Prestasjonen vår og innsatsen vi legger ned her skal vi være fornøyd med. Vi roter det litt til for oss selv på begge baklengsmålene og mot et godt lag som Egersund så blir man ofte straffet på det, men ellers skaper de ikke så mye som er veldig farlig. Også har vi jo flere gode muligheter som med litt mer marginer på vår side hadde gitt oss minimum uavgjort her. Jeg syns vi fortjente mer ut i fra spill og sjanser, men det hjelper ikke så mye nå. Nå venter Fløy neste helg og vi reiser dit med god tro på at vi skal kunne ta med oss alle poengene hjem hvis vi spiller som vi gjør i dag, avslutter Bjella.

Kampfakta:
Ullern - Egersund: 1-2
Mål. Bergersen 53.min, Larsen 58.min, Aslaksrud 71.min (Ali).
Gule kort: Stigedal, Følstad, Hallstensen, Ademaj
Tilskuere: 80

Poengbørsen
3.poeng: Lars Jensen Austnes
Tilbake fra start igjen og er som vanlig sentral i mye av det som Ullern skaper. Flere gode muligheter skapes fra innleggsfoten til Austnes. Fikk seg en trykk tidlig i kampen som satte han ut noen minutter, men kommer seg godt inn i kampen igjen. Forsøker seg også på et skudd fra egen banehalvdel som faktisk ikke er veldig langt unna å gå inn.

2.poeng: Magnus Fosen
Presterer på et stabilt høyt nivå og varter opp med et par sugende raid fra sin stopperplass. Sterk i luften og god med ball.

1.poeng: Harold Biata Mufoncol
Slike kamper kler midtbaneankeret godt. Er råsterk i kroppen og vinner tilbake ball gang på gang. Er kanskje ikke den mest kreative spilleren utpå der, men gjør en særdeles viktig ryddejobb (igjen).