3 poeng glapp i siste sekund!

Postet av Ullern Fotball den 20. Jun 2022

Ullern reiste til Notodden med god tro på at det var mulig å få med seg alle poengene hjem. Hjemmelaget skapte de største sjansene, men en strålende Jesper Wold holdt Ullern inne i kampen med flere feberredninger. Og Ullern var i himmelen når Jens Aslaksrud nikket inn 0-1 ca 4 minutter på overtid. Dessverre for Ullern så varte den ledelsen bare i et par minutter og med siste spark på ballen fikk Notodden inn utligningen.

ARKIVFOTO: Merethe Fosby

Jevn kamp
Notodden har hatt en katastrofal start på sesongen og stod med kun 4 poeng før kampen mot Ullern. Laget som senest i 2019 var i Obos ligaen kjemper en desperat kamp for å unngå nedrykk til 3.divisjon.

Og det ble en jevn kamp på Optime Arena. Første omgangen var relativt sjansefattig, men det tok seg opp i andre omgang. Og det var hjemmelaget som bydde på de aller største sjansene.
Melvin Frithzell var nok helt sikker på at han var i ferd med å sette inn 1-0 når han blir spilt alene gjennom, men en fantomredning av Jesper Wold gjør at det fortsatt er status quo.
Og nå kommer vi inn i en periode hvor Notodden virker litt pusher på for ledelsen. Men Jesper Wold står i veien både 3 og 4 ganger hvor han varter opp med mesterlige redninger.

Men også Ullern hadde sine sjanser i andre omgang. Spissen Jens Aslaksrud har blant annet en ball i stolpen og et godt skuddforsøk som tvinger frem en god redning av Finnestrand.

Kort tid i himmelen
Ullern var i himmelen når Jens Aslaksrud header inn 0-1 fire minutter på overtid etter innlegg Christoffer Skårn. Og da virket det som Ullern kom til å ta med seg alle poengene hjem.
Men Notodden ville det annerledes, og med siste spark på ballen fyrer Frithzell for siste gang mot Jesper Wold. Denne gangen er Wold uheldig og ballen går mellom bena hans, og det som så så lyst ut var plutselig snudd til et mareritt.
Dommeren blåser i fløyta umiddelbart etter avspark og Ullern som nok ikke fortjente alle poengene i utgangspunktet er allikevel særdeles skuffet etter kampen.

3.poeng: Jesper Nesbakk Wold
19-åringen varter opp med flere feberredninger og holder Ullern inne i kampen. Uheldig på siste avslutningen, men en soleklar 3 poenger uansett. Viser at han har et bunnsolid toppnivå.

2.poeng: Jens Aslaksrud
Spissen fortsetter å score og satte sitt sjette mål for sesongen. Jobber som vanlig utrettelig begge veier og er nære å sette inn flere mål.

1.poeng: Ismar Dizdar
Som vanlig solid i duellspillet i begge boksene. Slår en nydelig pasning i bakrom til Aslaksrud som med en bedre avslutning kunne gitt han assist.