Tung dag på Bryn Kunstgress for Ullern 2

Postet av Ullern Fotball den 15. Jun 2022

Ullern 2 falt ned til 2 plass i 4.divisjon avdeling 2 etter tap borte mot Christiania BK. Avdeling 2 tetter seg dermed ytterligere til og det er nå 4 lag innenfor ett poengs margin.
Trener Anders Johansson var tydelig etter kampen på at de har en jobb å gjøre fremover og at det var en fortjent seier til CBK.

3 mål imot i første omgang
Ullern 2 hadde ballen mest i første omgang, men Christiania viste seg farlige på overganger og satt hele 3 baller i mål før pause. Den ene fikk de riktignok veldig god hjelp fra Ullern selv når et tilbakespill fra Sindre Grytnes endte i eget nett. Grytnes vinner en løpsduell mot en CBK spiller og skal bare spille tilbake til keeper, men keeper Terzic har rykket ut av målet sitt og dermed ender ballen i det åpne målet.

Andre omgang ligner på den første, Ullern har mye ball, men skaper ikke de store sjansene. Istedenfor ender det opp med en overgang i mot og CBK kommer alene med innbytter Ingvald Benestad i mål. Benestad redder mesterlig det første forsøket, men dessverre så er Gabriel Zekad først på returen og setter ballen i mål.

En del å jobbe med
Ullern trener Anders Johansson var ikke fornøyd med prestasjonen etter kampen.
- Det var en fortjent seier til CBK, det må vi bare konstatere. At det står 3-0 til pause var kanskje litt i overkant, men sett kampen under ett så var det fortjent seier. Vi sliter med å skape sjanser når dem ligger i lavt press og er litt for stresset og utålmodig med ball. Det fører til en del farlige brudd og som dem ender opp med å score på. I tillegg så klarer vi ikke heller å løse det høye presset vårt, så vi har en del å jobbe med før kampen mot Fagerborg i neste uke, sier Johansson.

Kampfakta
Christiania BK - Ullern 2: 4-0
Mål: Adan 12.min, Challioui 18.min, Grytnes 44.min (selvmål), Zekad 70.min.
Gule kort: Challioui, Tobiassen Aouassar.

3.poeng: Daniel Smedsrud
I en vanskelig kamp hvor lite fungerer så står Smedsrud frem med sin sedvanlige innsats og står løpet ut uten å skru av på noe tidspunkt. Kan absolutt notere godkjent etter denne kampen.

2.poeng: Joacim Sereba
Ullern 2 skaper generelt lite gjennom hele kampen, men det lille som skapes er det ofte Sereba som står for. Er god 1V1 og skaper en del trøbbel på venstresiden. Dabber litt av i andre omgang.

1.poeng: Ingvald Benestad
Kommer inn i andre omgang og er trygg og god med ballen i beina. Holder skuddforsøkene til CBK sikkert og har også en strålende en hånds redning før CBK setter inn 4-0.