1 poeng borte og to nye navn på skadelisten

Postet av Ullern Fotball den 7. Jun 2022

Ullern møtte tabellnabo og også nyopprykkede Staal Jørpeland til kamp på Jørpeland stadion. Begge lagene kjemper for å holde seg over nedrykksstreken så 3 poeng stod på agendaen i garderoben for begge lag. Etter en jevnspilt første omgang så var nok Ullern det laget som var mest skuffet når dommeren blåste for full tid og poengdeling.

ARKIVFOTO: Merethe Fosby

Jevnspilt første omgang og nye skader
I det som har utviklet seg til et aldri så lite skademareritt for Didrik Bjella og hans menn, så måtte Bjella konstatere at han nok en gang måtte se to spillere forlate banen allerede før kampen var halvspilt.
Lars Austnes måtte av banen med et kraftig overtråkk når halvtimen var spilt, og som ikke det var nok så måtte også Kasander Getz av like før pause med det som så ut som en hamstring skade.

Begge lagene virket fast bestemt på å tette igjen bak fra start og første omgangen bydde ikke på for mange målsjanser.
Men Staal er kjent for sine raske overganger og det var nettopp slik 1-0 scoringen. Et brudd på en offensiv dødball for Ullern hvor Ullern hadde flyttet frem mye folk ender opp med at Georg Danielsen på Staal får stå alene med keeper. Danielsen får et sleivtreff, men ballen ender allikevel opp i mål bak keeper Jesper Wold.

Ullern får utligningen sin på et meget gunstig tidspunkt like før pause. Jens Aslaksrud får stå helt alene på bakerste etter en corner, og header ballen via en Staal spiller og i mål.

Ullern best etter pause
I andre omgang tok Ullern over mer eller mindre totalt og skapte flere gode målsjanser, spesielt på dødballer. Magnus Fosen har blant annet en heading i stolpen og en avslutning fra 5 meter rett på keeper. Men det vil seg ikke for Ullern og Staal har faktisk en stor mulighet helt på slutten da kaptein Ismar Dizdar bommer og plutselig er Staal alene med keeper. Men en god Jesper Wold redder heldigvis mesterlig.

3. Harold Mufoncol
11. Lars Austnes (Christoffer Skårn 31.min)
 7. Håkon Øverby
24. Dreni Ademaj
17. Kasander Getz (Bendik Foss Evensen 45.min)
25. Jens Bonde Aslaksrud

Kampfakta
Staal Jørpeland - Ullern: 1-1
Mål: Danielsen 36.min, Aslaksrud (Skårn)
Gule kort: Ali, Bogdanovic, Hinna, Østensen
Tilskuere: 400

Poengbørsen
3.poeng: Harold Mufoncol
For andre kamp på rad stikker Harold Mufoncol av med 3 poeng på børsen. Han har virkelig kommet inn på midten med trykk og energi og vinner stort sett alt av dueller. Også mot Staal gjorde han en utrolig viktig rydde jobb på midten.

2.poeng: Abdel-Hedi Ali
Tilbake i startoppstillingen etter å ha vært ute med skade noen uker. Fikk en viktig rolle med å demme opp for store sterke Daniel Ciach på topp hos Staal. Det gjør han på en mesterlig måte og gir Ciach særdeles vanskelige arbeidsvilkår.

1.poeng: Christoffer Skårn
Kommer inn for en skadet Lars Austnes etter ca halvtimen, og Skårn viser frem den enorme farten sin umiddelbart på høyre siden. Slår flere fantastiske dødballer og en av dem gir han også assist. Et uromoment hele kampen og venstrebacken til Staal var nok glad når kampen var over.