MSB: Fortsatt tabelltopp i 4.divisjon for Ullern 2

Postet av Ullern Fotball den 1. Jun 2022

Ullern 2 var store favoritter foran oppgjøret mot Veitvet borte på Veitvet Kunstgress. Og bortelaget skuffet ikke og inntok dermed tabelltoppen etter nok en komfortabel seier. Men de trengte en hel omgang på å komme i gang.
ARKIVFOTO: Bendik Foss Evensen

Målgaranti
Bendik Foss Evensen var tilbake på Ullern 2 etter å vært ute en ukes tid med sykdom. Og spilleren som før denne kampen stod med 6 mål på 3 kamper fortsatte den utrolige statistikken mot Veitvet da han både åpnet og avsluttet scoringsballet i kampen som til slutt endte 4-0 til Ullern 2.

Trener Anders Johansson var ikke fornøyd når lagene gikk til pause på stillingen 0-0. Han var helt klar på at man måtte prestere mye bedre i andre omgangen.
- Vi gjør altfor mye enkle feil på helt basic ting som pasninger og duellspill, så det forventer jeg at vi skal være mye bedre på i andre omgang, sier en litt frustrert Johansson.

Og Johansson fikk umiddelbart svar på tiltale når Bendik Foss Evensen scorer 1-0 like etter pause. Og når Ullern 2 går opp til 2-0 og 3-0 halvveis i andre omgang ved Thomas Støfring så er kampen i bunn og grunn avgjort.
Kampen ender 4-0 til Ullern 2 og Anders Johansson var litt mer fornøyd etter kampen enn i pausen, men var fortsatt tydelig på at prestasjonen totalt sett var under pari.
- Jeg er selvfølgelig fornøyd med at vi vinner og at vi vinner med komfortabelt siffer, men resultatet lyver samtidig litt. Vi er det beste laget utpå der, men Veitvet har noen farlige muligheter som Jesper avverger. Jeg føler at prestasjonen var et steg ned fra de foregående kampene og hvis vi skal slå Årvoll i neste runde så må vi opp flere hakk, avslutter Johansson.

Så er det verdt å nevne at nok en debutant fikk muligheten for første gang i seniorfotballen når Noah Grønvold Røe (f.05) kom innpå på slutten.

Veitvet - Ullern 2: 0-4
Foss Evensen 47.min, Støfring 65.min, 68.min, Foss Evensen 80.min.

Poengbørsen
3.poeng: Mikael Foss Andersen
Spilleren som før sesongen valgte å trappe litt ned og kun fokusere på spill for Ullern 2 viser nok en gang at han nok hører hjemme på et høyere nivå. Mareritt for motstanderen en mot en og skaper farligheter hele tiden.

2.poeng: Aksel Bay-Larsen
Nordlendingen som har fått innhopp i 2.divisjon i alle de tre siste kampene gjør nok en god figur for Ullern 2. Veldig flink i mellomrommet og mot fysisk tøffe motstandere står han godt i duellene.

1.poeng: Jesper Nesbakk Wold
Har ikke altfor mye å gjøre, men når det trengs så er han der han skal. Viser igjen sin kvalitet med ballen i beina og spiller ballen farlig gjennom i bakrom ved et par anledninger. Solid match og nok en smultring!