Solid borteseier mot Lyn 2!

Postet av Ullern Fotball den 3. Mai 2022

Ullern 2 besøkte Lyn 2 til oppgjør i 4.divisjon avdeling 2. Med storseier mot Rilindja i forrige runde for Ullern så var det et lag proppet med selvtillit. Trener Anders Johansson ga fornyet tillit fra start til blant annet Ola Rye (f.05) og Brage Tobiassen (f.06) etter at de imponerte i forrige kamp. I tillegg fikk Jacob Cleve Broch (f.04) sin første kamp fra start for sesongen. Og Ullern skulle vise seg å være flere hakk bedre enn motstander Lyn.

Klasseforskjell mellom lagene
Ullern 2 tok tak i kampen fra start, men brukte nesten en halvtime før de fikk uttelling i målprotokollen. En litt heldig situasjon inne i boks ender med at ballen ender i mål fra Thorvald Nergaard. Og spissen skulle bli litt for sterk, litt for rask og litt for god til at Lyn kunne håndtere han i denne kampen.
Bare to minutter etter første scoringen går han opp i en hodeduell med to Lyn stoppere som han knuser i duellen og stusser ballen gjennom til Mikael Foss Andersen. Foss Andersen runder keeper og er tålmodigheten selv før han løfter ballen enkelt i det åpne målet.

Like før pause kommer dagens flotteste angrep anført av Espen Lindøe som fra sin stopperposisjon kombinerer fint med Foss Andersen og plutselig er Lindøe gjennom i boksen. Han finner Nergaard foran mål som strekker ut sitt lange bein og styrer inn 3-0.

Full kontroll
Ullern 2 har i stor grad full kontroll i andre omgang også uten at de skaper like mange sjanser som i første. Et etter hvert småfrustrert Lyn lag bruker mye energi på dommeravgjørelser og klarer aldri å skape noen spenning i kampen. Et frispark fra drøyt 20 meter som krever en god redning fra Jesper Wold er det nærmeste de kommer i løpet av kampen.
Etter 73 minutter kommer kampens siste mål, Lyn forventer at dommer skal blåse for offside og velger å stoppe opp. Det gjør ikke innbytter Nima Sharifi som finner Sereba som avslutter sikkert i lengste hjørnet og fastsetter resultatet til 0-4.

Veldig fornøyd
Hovedtrener for Ullern 2, Anders Johansson var meget fornøyd etter forrige runde mot Rilindja. Og etter kampen mot Lyn fortsetter han å skryte av sine gutter.
- Jeg syns vi nok en gang gjennomfører en veldig god fotballkamp. Selv om det blir litt variasjon i troppen fra kamp til kamp av naturlige årsaker, så syns jeg vi beholder fasongen og gjennomfører kampplanen vi har lagt i samtlige 90 minutter. Jeg må også dra frem Thorvald Nergaard og Espen Lindøe som ikke spilte forrige kamp, men som kommer inn med samme innstilling som de ville gjort for A-laget og virkelig bidrar til at vi leverer så bra som vi gjør. Hanche-Olsen også leverer en bunnsolid kamp fra en litt uvant posisjon. Og det er veldig viktig at de som har litt mer erfaring fra seniorfotballen bidrar som de gjør og hjelper de litt yngre spillerne slik at de også har best mulig forutsetning for å gjøre det bra, og det syns jeg de alle sammen gjorde.

Forrige sesong så slet dere litt mer i kampene, hva er årsaken til at resultatene i det siste har vært så gode?
- Det er selvfølgelig sammensatt, men vi må huske på at flere av de unge spillerne som spilte sin første sesong i seniorfotball forrige sesong nå har fått ett år til med viktig erfaring, og det merker vi på banen. I tillegg har vi andre unge spillere som Aksel Bay-Larsen, Fredrik Stokke og Joachim Sereba som har erfaring fra både andre og tredje divisjon som har spilt en viktig rolle så langt i sesongen, avslutter Johansson.

Kampfakta
Lyn 2 - Ullern 2: 0-4
Mål: Nergaard 28.min, 45.min (Lindøe) Foss Andersen 30.min (Nergaard), Sereba 72.min (Sharifi).
Gule kort: Lindøe, Bay-Larsen (Ullern). Tleimat, Coric, Railo (Lyn)
Tilskuere: ca 30

POENGBØRSEN
3.poeng: Espen Lindøe
Er totalt overlegen utpå der og vinner absolutt alt av dueller. Kapteinen styrer og instruerer i samtlige 90 minutter og byr i tillegg på dagens flotteste angrep når han assisterer Nergaard på mål nummer 3. Banens beste!

2.poeng: Thorvald Nergaard
Også Nergaard i likhet med Lindøe viser at han holder flere hakk høyere nivå enn sin motstander. Med sin luftstyrke og fart gjør han livet vanskelig for Lyn og leverer 2 scoringer og en flott assist.

1.poeng: Christian Hanche-Olsen
Har spilt sidestopper noen kamper for Ullern 2 og gjør det virkelig med bravur. Selv om han ikke ruver høyest på banen så leser han spillet mesterlig og flink til å bryte angrepene til Lyn. Sikker på labben også med sin presise venstrefot. Solid match!