Ullern G19 laget tok turen til Nordstrand der vi skulle møte Nordstrand 2. Sistnevnte lå sist på tabellen og stilte med et sterkt mannskap hvor de fleste spillerne deres hadde erfaring fra Interkrets B og høyere nivå.

May be an image of 1 person, playing a sport, standing and grass

Kampfakta
 Nordstrand 2 – Ullern : 2-3
 Mål: Kling 24.min, Nguyen 29.min, Støfring 56.min , Dahl Jørgensen 62. min, Støfring 87.min.

Gule kort: Brage Tobiassen (Ullern).
 Tilskuere: 28

Sjanser for, scoringer mot.

De første 20 minuttene av første omgang skapte vi et par store sjanser som burde ha endt opp med scoring til oss. Vi er gode til å skape overtall sentralt i banen og klarer til tider å skape et par angrep via en rask kombinasjonsspill som fører oss i deres bakrom.
 Vi spiller mot gode fotballspillere som, gjennom med sine bevegelser, gjør det vanskelig for oss å sette en effektivt høyt press og dermed klarer de å spille av presset i store deler av første omgang.
 Vi taper et par nøkkeldueller sentralt i banen og Nordstrand tar ledelsen midt i omgangen og øker ledelsen til 2-0 noen få minutter senere.

Viktig pauseprat

I pausen er alle enige om at hvis vi justerer et par små ting så har vi store muligheter til å snu kampen. Vi endrer strategien vår både i det lave og det høye presset, og venter på Nordstrand litt lavere i banen noe som førte til mer rom for oss å kontre i.
 Vi får rask gevinst av våre endringer som vi gjorde i pausen og det tok bare 10 minutter ut i andre omgang før Thomas Støfring setter i gang snuoperasjonen.
 I tillegg til at vi traff bedre taktisk i andre omgang, er det viktig å nevne vår innstilling i pausen og hvordan vi kommer ut i andre omgang med et ønske om å snu kampen. Alle spillere, både på og utenfor banen, bidrar til at snuoperasjonen gjennomføres på en god måte og hvordan vi snur denne kampen mot en god motstand er fantastisk!

Poengbørsen

3. poeng
 Andreas Dahl Jørgensen: Andreas løp heroisk opp og ned langs venstre side så lenge han var ute på banen og var med på å skape store sjanser i første omgang. Han utlinker til 2-2 i andre omgang og gir laget en boost til å snu kampen.

2. poeng
 Erik Oma: Stopperen vår redder oss i flere tilfeller i første omgang hvor Nordstrand spillere klarer å komme til et par skuddsituasjoner. I andre omgang gjør han (og våre bakerste spillere) en solid jobb uten ball som fører til 0 baklengsmål, i tillegg er han god til å sette opp spillere høyere i gode posisjoner til å skape målsjanser.

1. poeng
 Thomas Støfring: Spissen vår dukker opp når laget trenger han mest. Han setter inn vår første og siste scoring i kampen og er en meget viktig brikke i snuoperasjonen.