MSB: 4 X Bendik ga 3 nye poeng!

Postet av Ullern Fotball den 7. Okt 2021


Ullern 2 fikk besøk av tabelljumbo Fremad Famagusta og alt annet enn 3 poeng ville være en gedigen skuffelse. Espen Tveter Andresen var fortsatt ute med sykdom, men en som virkelig var tilbake igjen etter sykdom var 17 år gamle Bendik Foss Evensen (bildet). Og han og Alexander Nilsen (bildet) skulle virkelig ha sin egen lekestue på CC Vest Arena.Kampfakta
Ullern 2 - Fremad Famagusta: 4-1
Mål: Foss Evensen 26.min (Nilsen), 32.min (Nilsen), 35.min (Nilsen), 46. min (Foss Andersen), Kavara 53.min (str).

Gule kort: Unwin (FF), Mufoncol (Ullern).
Tilskuere: 35


Hat trick hero(es)!

Ullern 2 tar øyeblikkelig tak i kampen fra start og er det førende laget, men det var Fremad Famagusta som etter drøye 10 minutter kunne tatt ledelsen på CC Vest Arena. Et fint angrep av bortelaget ender opp med et skudd i stolpen og returen settes heldigvis for Ullern over målet til Jesper Wold.

Bendik Foss Evensen var tilbake igjen på topp for Ullern etter å ha vært ute med sykdom et par uker, og på bare 10 minutter så skal han lage et vaskeekte hat trick og langt på vei avgjøre kampen før første omgang er ferdigspilt.

Først får han stå alene på 5 meter og dunke inn ballen etter nydelig forarbeid på høyresiden av Alexander Nilsen. Mål nummer to kommer 7 minutter etterpå og er ganske likt det første målet, bare at denne gang er Alexander Nilsen og serverer han fra venstresiden.

Og bare minutter etter det igjen så serverer Alexander Nilsen han nok en gang alene foran mål, denne gang gjør han det fra sentralt i banen og Foss Evensen er som vanlig like sikker.

Noen utrolige minutter av ungguttene Nilsen og Foss Evensen og 3-0 til pause!


Foss Evensen ga seg ikke

Ullern varter opp direkte fra avspark med et mønsterangrep. Alexander Nilsen drar av to Fremad spillere i samme finte før han spiller Mikael Foss Andersen nydelig gjennom i bakrom og han finner en ledig hvit trøye inne i feltet og hvem er det? Joda, selvfølgelig er det Foss Evensen som er sulten på nok en scoring. En ordentlig herlig scoring tatt ut rett fra læreboka av Ullern gutta!

Etter dette roer Ullern det litt ned og omgangen bærer litt preg av at kampen i bunn og grunn er avgjort.

Fremad får straffe etter 53 minutt som de scorer på, men seieren er aldri truet og 3 poeng fører Ullern opp i totalt 14 poeng og 7.plass når 3 kamper gjenstår.Poengbørsen

3.poeng: Bendik Foss Evensen
Tilbake igjen med et brak og putter hele 4 kasser. 17-åringen blir bedre og bedre for hver kamp som går. Beveger seg meget smart i boksen og beslutningene han tar når han får muligheten er imponerende.


2.poeng: Alexander Nilsen
Er overalt i dag og spiller på hele spekteret sitt. Leverer 3 glimrende assister til Foss Evensen og er i tillegg hovedregissør bak mål nummer 4. En nytelse å se Herr Nilsen utpå der for tiden. Foss Evensen stjeler en god del av oppmerksomheten med sine 4 mål, men dette var nok en strålende kamp av Alexander også!


1.poeng: Jesper Nesbakk Wold
Selv om seieren aldri i realiteten var truet så gjør fortsatt Wold en meget god jobb med å holde ledelsen trygg når han må gjøre noen redninger både i første og andre omgang. Leverer solide prestasjoner på rekke og rad for tiden og denne var også en av dem. 

0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc