MSA: Overbevisende av serielederen!

Postet av Ullern Fotball den 3. Okt 2021

Mot et Skånland lag som bare hadde vunnet 1 kamp i år så var det kun 3 poeng som ville være godt nok for serieleder Ullern. Gledelig var det å se Finn Badou tilbake i troppen etter noen uker ute med skade og han kan spille en viktig rolle for Ullern fremover i kampen om opprykk.
Hovedtrener Didrik Bjella var skuffet over prestasjonen mot Junkeren forrige helg og det var helt tydelig at hans gutter ikke hadde tenkt å levere to kamper på rad under pari i det som skulle bli en perfekt kamp for Ullern sin del.

Kampfakta:

Skånland - Ullern: 0-5

Aslaksrud 1.min (Lindøe), 39.min (Øverby), Øverby 59.min, Nilsen 76.min (Austnes), Jor 83.min

Gule kort: Lindøe, Øverby, Fosen (Ullern), Madsen (Skånland).

Rødt kort: Thomassen (Skånland).

Bytter: Nilsen 60.min (Følstad), Sankoh 60.min (Martinussen), Jor 81.min (Kristiansen).

Tilskuere: 80

Kanonstart på kampen!
Ullern regelrett fyker ut av startblokka når fløyta går og etablerer umiddelbart et press høyt oppe på Skånland sin banehalvdel. Kun minuttet er spilt når Øverby finner Lindøe på venstrekanten som igjen finner vår toppscorer, Jens Bonde Aslaksrud som sikkert bredsider inn 0-1 og en drømmestart på kampen for Ullern.

Ullern er faktisk nære på å sette inn 0-2 også kun minuttet etterpå når Aslaksrud igjen er på farten. Han legger inn til Øverby, men Øverby får dessverre ikke avsluttet.

Bortelaget fortsetter å produsere målsjanser og etter 32 minutter kommer det nok en enorm mulighet. Ullern får brutt Skånland som står høyt, og en meget god Lars Følstad for dagen spiller gjennom Aslaksrud som nok en gang er på farten. Avslutningen til Aslaksrud er forholdsvis god, men dessverre stryker den venstre stolperot.

Laget fra Oslo Vest dominerte omgangen totalt og ca 5 minutter før pause blir Aslaksrud spilt nydelig gjennom med en lobb av Håkon Øverby og denne gang er Aslaksrud sikker som banken og plasserer ballen utagbart i lengste hjørnet for keeper.

Spenningen virker allerede å være over når lagene går til pause på stillingen 0-2.

Overbevisende fra start til slutt
Andre omgang starter akkurat som den første, Ullern går rett i strupen på Skånland og kunne scoret allerede i første minutt av andre omgang. Det er egentlig bare spørsmål om når og hvem som skal legge på til 3-0 for Ullern. Etter 59 minutter får vi svaret, Håkon Øverby er mannen som skal punktere kampen fullstendig når han får satt inn en retur fra keeper. For øvrig etter et praktangrep av bortelaget.

Didrik Bjella benytter anledningen til å gjøre noen bytter og både Følstad og Martinussen blir tatt av etter scoringen og inn kom Alexander Nilsen og Alfred Sankoh. Nilsen er en av flere unge Ullerngutter som banker på døra til første elleveren og han skal virkelig vise seg frem den siste halvtimen. Først banker han ballen i tverrliggeren fra ca 20 meter og ikke lenge etter mottar han ballen på 40 meter. Nilsen får gå og gå helt frem til 16 meteren og med venstrefoten setter han inn sin første scoring for a-laget.
Finn Badou Jor er tilbake igjen etter skade og får de siste 10 minuttene. Han trenger bare 2 av de minuttene før også han tegner seg på scoringslisten og fastsetter sluttresultatet til 0-5.

Bjella meget fornøyd
Vi var veldig misfornøyde med kampen mot Junkeren og alle var innstilte på å levere en helt annen prestasjon mot Skånland, og det gjør vi definitivt.
Veldig mye klaffet som det skulle. Vi la en plan for hvordan utnytte svakhetene til Skånland og treffer meget godt på både forberedelse og gjennomføring.
Jeg er veldig fornøyd med at vi kontrollerer kampen både i angrep og i forsvar. Vi var enkelt og greit det beste laget.

"Finn Badou Jor er tilbake igjen fra skade og trenger kun to minutter på å score, hvor viktig blir han i sesonginnspurten?"
Finn er en veldig god spiller med noen kvaliteter som hadde vært viktige for alle lag. Det at han nå er skadefri gir oss enda flere strenger å spille på i sesonginnspurten.

Poengbørsen
3.poeng: Håkon Øverby
Er en del av en midtbanefirer som gjør en enormt bra fotballkamp. Kan sikkert dele litt av æren med både Følstad, Kristiansen og Martinussen, men får det lille ekstra for nok en scoring og flott assist til Aslaksrud. Den linken mellom Øverby og Aslaksrud har etterhvert levert mange målpoeng.

2.poeng: Jens Bonde Aslaksrud
Brukte noen kamper på å score sitt første for Ullern, men du verden når den første kom så kom de som perler på en snor. Alltid på farten og skaper flere gode sjanser. Er nok en gang nære et hat trick, men kun centimeter stod i veien.

1.poeng: Lars Følstad
En spiller vi kanskje har savnet det lille ekstra fra de siste kampene. I likhet med resten av midtbane "boksen" så leverer han en strålende match denne gangen. Bare tilfeldigheter gjør det til at han ikke står med både scoring og assist, men leverer uansett en kamp på nivået vi vet han har.