MSA: Ullern tok med seg alle poengene hjem fra Finnsnes

Postet av Ullern Fotball den 13. Sep 2021

Laget fra Oslo Vest hadde satt jeg på flyet fra Oslo i retning Nord og nærmere bestemt Finnsnes.
På flyet manglet både Ismar Dizdar (karantene) og Finn Badou Jor (skadet), men til gjengjeld var både Alfred Sankoh og Espen Lindøe tilbake i troppen etter skader.
Mens Ullern kjemper en kamp om opprykk og toppet tabellen, så var motstander Finnsnes i motsatt situasjon hvor de kjemper en kamp for å unngå nedrykk.

Bytter: Espen Tveter Andresen (79.min for Aslaksrud) og Alexander Nilsen (79.min for Hanche-Olsen).

Kampfakta
Finnsnes – Ullern: 0-1
Mål: Jens B. Aslaksrud 21.min (Navarsete).
Gule kort: Vebjørn Grunnvoll, Finnsnes
Tilskuere: ca 80
Bytter Ullern: Tveter Andresen 79.min (Aslaksrud), Nilsen 79.min (Hanche-Olsen)

Total Ullern dominans før pausen
Ullern hadde valgt å legge om fra sin vanlige 3 backs linje til 4 bak og hadde en tydelig plan om at de i denne kampen skulle ut å styre spillet.
Finnsnes valgte å ligge lavt og stenge rommene i midten og lykkes til dels godt med det. Selv om Ullern har ballen 80 prosent av tiden, så skapte ikke Ullern veldig mange sjanser. Men noen sjanser ble det og etter 21 spilte minutter så scorer Ullern på en corner. En corner fra Hanche-Olsen på bakerste blir headet tilbake i feltet av Navarsete, og der ligger Aslaksrud akkurat hvor han skal og header inn 0-1 til bortelaget.
Finnsnes er småfarlig på et par contringer, men Ullern fortsetter å dominere resten av omgangen hvor blant annet Benjamin Sunde er farlig frempå med en heading som det var mulig å score på. Lagene går til pause med 0-1 ledelse til bortelaget og på dette tidspunkt virker det som Ullern har god kontroll på denne kampen.

Finnsnes sterkere i 2.omgang
Der Finnsnes i tidligere kamper har spilt gode første omgang for så slukne i andre omgang, så var det helt motsatt i denne kampen.
Hjemmelaget var langt mer aggressive etter pause og Ullern klarer ikke å dominere på midten i samme grad som i første omgang.
Vebjørn Grunnvoll får en enorm sjanse etter 50 minutter da han får stå mutters alene på 6 meter, men avslutningen reddes av Terje Kirsebom. Her burde det stått 1-1.
Ullern har sine farligheter de også, Nicholas Kristiansen får en god mulighet da han får avsluttet inne i feltet til Finnsnes, men sleiver litt og skuddet går over mål.
Finnsnes med Grunnvoll på topp er farlige i luften og etter 64 minutter må igjen keeper Terje Kirsebom gjøre en god involvering for å hindre at Grunnvoll skal heade inn utligningen for Finnsnes.
Ullern burde ha økt ledelsen til 2-0 men dessverre så var stolpen i veien for både Sunde og innbytter Tveter Andresen. Finnsnes klarer ikke å legge noe særlig press på Ullern de siste minuttene og Ullern tar altså nok en 3 poenger.

Poengbørsen
3.poeng: Terje Kirsebom
Sisteskansen til Ullern viser at han fortsatt er en meget meget god keeper. Ullern burde nok scoret både 2 og 3 mål i denne kampen, men når de ikke gjør det så redder Kirsebom 3 poeng med 3-4 helt avgjørende involveringer.

2.poeng: Henrik Navarsete
Nok en solid match av Navarsete. Møter en spiss som er fysisk overlegen de fleste midtstoppere, men Navarsete spiller smart og vinner mange dueller. Trygg og god med ball og byr i tillegg på en flott assist på scoringen.

1. poeng: Christian Hanche-Olsen
Får sin debut fra start for Ullern denne kampen og klarer sakene sine veldig bra. Spiller mye på det trygge, men skaper også en del fra sin venstreside i andre omgang. Defensivt god og er den som slår corneren på scoringen.