MSA: Oppsal 1-2 Ullern

Postet av Ullern Fotball den 17. Jul 2021

Gratulere så mye med debuten Jacob Cleve Broch og Daniel Smedsrud. Siste test før NM kampen mot Asker neste helg ble gjennomført på Trasop mot alltid tøffe Oppsal. Sterkt å vinne på Trasop og spesielt gledelig med flere unge som fikk sjansen. 2-1

Ullern fra start og bytter:

Jesper N. Wold (60 min Tobias Røang)

Magnus Fosen (75 min Jacob Francke), Henrik S. Navarsete (75 min Heeirthan Shanthan), Isman (70 min Felix Smith Halle)

Harold B. Mufoncol (45 min Håkon Øverby ), Espen Lindøe (45 min Mikael Foss Andersen), Thomas Martinussen (60 min Alexander Nilsen), Lars Følstad (75 min Jacob Cleve Broch), Lars Austnes (75 min Daniel Smedsrud)

Finn Badou Jor (75 min Bendik Foss Evensen), Benjamin Sunde (45 min Espen Tveter Andresen).

Mål: 1-1 Thomas Martinussen (assist: frispark) 30.min og 2-1 Håkon Øverby (assist Mikael Foss Andersen) 80 min.

Tilskuere: 45

Kommentar fra Hovedtrener Didrik Bjella:
I dag leverer vi en svært dårlig fotballkamp i 75minutter. All honnør til Oppsal som også bidrar til å gjøre det vanskelig for oss, men dette er en prestasjon som enkelt og greit ikke er godt nok. Det er alltid fint å vinne på dårlige dager, men skal vi være med på øvre halvdel av tabellen kan vi ikke ha for mange slike kamper. De siste 15 pluss tillegg er vi mye bedre. Da får mange unge og lovende juniorer innhopp, og noen har også sin senior debut for A laget. I denne perioden styrer vi litt mer spill og vi scorer også seiersmålet på en fin utført dødball.
Kampreferat:
Siste treningskamp før sesongen 2021 offisielt sparkes i gang neste søndag med NM kamp mot Asker. Nok en kamp under særdeles varme forhold som er med på å sette sitt preg på kampen.
Ullern starter veldig svakt og de første 10 minuttene henger vi ikke med i det hele tatt og Oppsal går opp til 1-0. Som Kaptein Finn Badou Jor så fint sa "Det er midt på formiddagen, på tide å våkne".
Sakte, men sikkert jobber vi oss gradvis inn i kampen igjen uten at vi klarer å få til noe spesielt overtak på Oppsal. Thomas scorer på et pent frispark fra 18-19m før han gjør et planlagt bytte med Alexander Nilsen.
2.omgang er ikke ulik hvordan 1.omgang sluttet. Ullern sliter fortsatt med å etablere et spillemessig overtak mot et veldig hardt kjempende Oppsal.
Forrige kamp mot Follo var det Jacob Francke som fikk sin debut for A-laget. Denne gangen var det to nye juniorer som fikk sine første minutter med A-lagsfotball. Etter ca 75 minutter kom Daniel Smedsrud og Jacob Cleve Broch innpå og begge to fikk absolutt godkjent i sin debut.
Helt på tampen scorer Håkon Øverby vinnermålet og vi tar med oss en seier i en litt tung dag på Trasop.
Vi håper så mange som mulig kommer og støtter opp om Ullern i første runde av cupen søndag 25.juni klokken 16.00 på CC Vest Arena.