Åsne Helle Bredeli tatt opp i Stabæk sin Toppseriestall

Postet av Ullern Fotball den 29. Apr 2021

På bildet ser vi Åsne Helle Bredeli (f.2001) drive egentrening på Ullernbanen en sen søndag kveld i 2014. Et år senere gikk turen over Lysakerelva og til Stabæk IF og 6 år senere kan vi bekrefte at egentreningen i 2014 har gitt avkastning i form av kontrakt med Stabæk sitt Toppserielag. Vi gleder oss over at en jente fra Ullern har vist at en kan nå hele veien til toppen av norsk fotball med et godt utgangspunkt fra Ullernbanen. 

Vi har tatt en prat med Åsne om utgangspunktet fra Ullern Fotball, hardt arbeid og god utvikling i 6 år i Stabæk, plass i Toppseriestall og nå den videre veien mot en plass i tropp og inn på selve laget. 

Stor glede

Det er selvfølgelig kjempegøy å bli tatt opp i Toppseriestallen til Stabæk. Det har vært et mål helt siden jeg kom til Stabæk for rundt 6 år siden, så virkelig moro å endelig oppnå det!:) 

På utlån 

Så er situasjonen slik at stallen til Stabæk er stor og sterk, dermed vil veien fra stall via tropp til startplass på laget være lang siden 2.div er stengt ned på grunn av pandemien. Jeg vil derfor nå gå på lån til Hønefoss i 1.div for å få spilletid på et godt nivå, det vil være viktig for min utvikling. Da er veien kortere når jeg kommer tilbake til Stabæk for å kjempe om spilletid i Toppserien.

Grunnlaget lagt i Ullern Fotball

Så må jeg få legge til at Ullern Fotball har lagt grunnmuren her da ;) 

Vi gratulerer Åsne med plass i Toppseriestallen, lykke til i Hønefoss og vi lover å være på plass når det skal spilles mot våre naboklubber i ØHIL og Røa. 0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc