G19: Dobbel 2-0 mot naboene

Postet av Ullern Fotball den 11. Sep 2020

Markus Dahl Jørgensen tiljubles etter å ha satt 1-0-scoringen mot Ready på torsdag. 

I løpet av de siste åtte dagene har Ullerns juniorlag vært ute i ikke bare ett, men to, lokaloppgjør. Først reiste de ut til Sandvika for å møte Bærum på "Kadda". Etter scoringer fra Alexander Nilsen og Markus Dahl Jørgensen ble det til slutt 2-0 til bortelaget og 3 poeng hjem til Ullern. 

- Det ble en kamp som ble litt mer spennende enn det den burde være, og sportslig sett var ikke dette vår beste kamp. Gutta står på og jeg kan ikke klage på innsatsen, men vi har ikke helt dagen og vi skaper mindre enn vi pleier og slipper til mer enn til vanlig også, oppsummerer Anders Johansson, G19-trener. 

- Når det er sagt, er ingen bortekamp i denne divisjonen enkel, og det er aldri lett å møte Bærum borte. 

Seier i derbyet

I går kveld, torsdag, var det klart for et skikkelig Oslo vest-derby. Naboklubben Ready tok turen til CC Vest Arena. Frem til da hadde blåtrøyene tatt null, niks og nada av poeng i serien, så Ullern gikk nok inn til møtet som soleklare favoritter. Og etter scoringer fra - igjen - Markus Dahl Jørgensen og Alexander Nilsen, ble det også 2-0-seier til Ullern. 

- Vi møter et Ready-lag som skal forsvare seg og kontre, og i en formasjon som var litt uvant for oss å møte. I tillegg er de heltente og gir alt de har for å ta rotta på oss, så det ble ingen enkel kamp på noen måte; det blir det sjeldent i derby, og det visste vi på forhånd. Vi rir av stormen og skaper mange store sjanser. Vi bør score på flere av dem, men jeg er fornøyd med at vi produserer så mange i et slikt kampbilde, sier Johansson om kampen mot Ready. 

Lyn neste i andredivisjon

Med to ganger 2-0 har Ullern tatt seks nye poeng, og dermed etablert seg i riktig ende av tabellen. 

- Nå er det veldig viktig at vi har fokus på oss selv og neste kamp hele veien. Nordstrand 2 blir en tøff utfordring neste uke, og den må vi være forberedt til. Da kan vi ikke konsentrere oss om så mye annet enn akkurat den, sier Johansson. 

I andredivisjon har det vært en liten pause, men søndag er det klart for kamp igjen. Da skal Ullern møte Lyn på Kringsjå, i noe som etter alle solemerker blir en severdig affære. 


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc