Uke 37 - Alle 3 lag i aksjon

Postet av Ullern Fotball den 5. Sep 2020

Et par ting som er verdt å nevne av og til. Noen har sikkert private helseforsikringer som dekker mye av fotballskader og sørger for at en får rask behandling. Men det finnes også en utvidet fotballforsikring som dere kan lese om her: https://www.fotball.no/klubb-og-leder/forsikring/ Spillere som har vært en del av landslagsskolen har en rabatt de kan bruke inn mot den individuelle utvidede forsikringen. 

Ellers virker det som alt av cuper der lag fra ulike kretser er aktuelle blir avlyst og derfor ser vi på mulighetene for å lage noen minicuper selv her på Ullern der vi inviterer med oss lag som vi ellers ikke har møtt i hverken treningskamper eller årets serie. Mer om det kommer senere. 

Vi minner også om at vi forventer at spillerne OG foreldre som sykler til og fra Ullernbanen bruker hjelm. Det er ingen sykkelstyre som trenger ekstra beskyttelse ;) 

Så til ukens meny. 

Lør 12 sept

Kl.15.00 - Lag 2 vs Røa på Røa. Oppmøte kl.14.15. Tropp: Jonas GP, Seb, Philip, Adrian, Jon, Benni, Teo, Theo, Estin, Fredrik, Jonas L, Kavlie, Tobias og Sanne

Kl.18.00 - Lag 1 vs VIF på CC Vest. Oppmøte kl.17.15. Tropp: Proto, Gustav, Jacob, Emil, Ken Ole, Tollef, Ellef, Andreas, Brage, Estin, Dani, Storm og Jon. 

Søn 13 sept

Kl.11.00 - Trening TG.1. Innhold: Oppvarming/skadeforebyggende, pasningsøvelse 9+1v3, fotballtennis og boller! ;) Bakt av Proto, Emil S, Gustav og Christian. Uten rosiner, gjerne med sjokko! PS: 05-1 kamp fra kl.13.00 på CC Vest mot Grei.

Kl. 17:00 - Trening TG. 2. Innhold: Kampförberedande ökt för Skeid 2. Oppvarmning/skadeforebryggende, Försvarsled vs angreppsled, spel på så stor bana som möjligt. 


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc