Uke 36 - Takk til alle som tok en vakt for nyehallen! :)

Postet av Ullern Fotball den 30. Aug 2020

I det august skal gå over i september går vi inn i høstperioden og den herlige tiden med kamper i flomlys i perfekt fotballtemperatur. Men det er også tiden da 14 åringer sliter med å kle seg, sol og 22 grader når en går ut døren hjemme og 8 grader når treningen er ferdig. Slikt blir det snufserier av og sånt blir det covid test og karantene av. Så vi må være meget påpasselige med å ha nok tøy med oss på trening og tørt skift bør skje om vi ikke skal rett i en bil. 

Minner om at høstferien er helt fri for normal fellestrening, frivillige økter blir såklart satt opp for de som ønsker å delta på det. 

Ellers stor takk til alle for godt gjennomført vakthold i hallen! At vi, 2006 gjengen, ble valgt som de som kunne ta første runde på kort varsel må vi ta som et komplement på at vi er en dugende gjeng. Thomas har organisert det meget godt og dermed har vi gjort vårt på en stund i denne sammenheng. 

God uke til alle! 

Fre 4 sept

Kl.18.45 - Trening TG.1. Innhold: Oppvarming/pas øvelse uten motstand, pasningsøvelse 3v1, 2v2 spill og spill 3v3/4v4 (mer for de med kamp søndag og mindre for de med kamp i morgen lørdag). Ferdige kl.20.15. 

Kl.17.00 - Trening TG. 2. Innhold: Oppvarmning, Angrepp vs Försvar (genomgång av kampsituationer), spel, headkonk.

Lør 5 sept

Kl.17.15 - Lag 2 vs Stabæk på CC Vest. Oppmøte kl.16.30. Tropp: Seb, Philip, Adrian, Ken Ole, Benni, Teo, Noah, LJ, Ellef, Fredrik, Thomas, Jonas og Chris B. 

Søn 6 sept

Kl.18.30 - OBOS Cup vs Snarøya på Hundsund. Oppmøte kl.17.45. Tropp: Ole, Gustav, Jacob, Emil, Jon, Tollef, Andreas, Estin, Brage, Dani, Storm + 2-4 som tas med etter lag 2 kampen lørdag. 


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc