G19: Ni poeng på ei uke

Postet av Ullern Fotball den 30. Aug 2020

Det har vært ei innholdsrik uke for Ullern G19. Hele tre kamper har vært avviklet; to i andredivisjon og én i førstedivisjon. Det resulterte i full pott og 9 poeng!

Det ble totalt 9 poeng for Fredrik Haugen (i duell) og resten av juniorgutta denne uka. Bilde fra kampen mot Jardar søndag. Foto: Trude Dahl Jørgensen 

 

Ukas første hinder var Lommedalen i andredivisjon. Det ble et mildt sagt spennende oppgjør. Bortelaget fra Bærum tok ledelsen etter få minutter, men takket være en flott scoring rett før pause ble det 1-1 etter første 45. Etter pause tok Ullern føringen, og scora først. 2-1 ble derimot til 2-2, og det så ut til å gå mot poengdeling helt til det gjenstod få minutter av ordinær tid. Da dukket målsniken August Bjerknæs opp og satte inn scoringen som sikret seier for Ullern.

- Dette var andre kamp på rad der gutta får et sent vinnermål, og med BVH-kampen den tredje jevne kampen de klarer å vippe i sin favør. Det er ikke tilfeldig og viser moralen som bor i laget, sier Ullern juniors trener, Anders Johansson.

Sjansebonanza 

Dagen etter var det dags for et nytt oppgjør i førstedivisjon. Årvoll sto klare på motsatt banehalvdel, men det skulle bare handle om ett lag denne kvelden. Ullern tok styringa fra start av og scoret 1-0 tidlig, og i løpet av omgangen økte hjemmelaget ledelsen tre ganger. 4-0 til pause kan kanskje få enkelte til å ta foten av gasspedalen i kampens andre halvdel, men slik ble det ikke. De neste 45 minuttene handlet også mest om Ullern, mens Årvoll ikke klarte å få et eneste skudd på mål.

- Til tross for at vi «bare» scorer ett mål til i andre omgang, er det ikke en svakere prestasjon enn i første. Jeg er veldig fornøyd med at gutta klarer å holde nivået oppe gjennom 90 minutter, og at vi klarer å nullstille etter hver scoring. Gutta spiller kjempebra i 90 minutter, og dette er en prestasjon vi skal forsøke å gjenskape mange ganger i løpet av sesongen, sier Johansson om torsdagens prestasjon.

5-0 ganger to

Kampen mot Lommedalen var ikke det eneste oppgjøret i andredivisjon denne uka. På grunn av et par flyttede kamper, var det duket for bortekamp på søndag. Jardar, som spilte 1-1 mot nettopp Lommedalen i sin første kamp, skulle beseires på ukas siste dag. Og som i førstedivisjonskampen på torsdag, ga ikke Ullern seg før det sto 5-0 i denne kampen heller.

- Vi kunne scoret mye mer og jeg er veldig fornøyd med hvor fokuserte gutta er fra oppvarming til kampslutt, selv om vi hadde full kontroll, sier Johan Egil Rudi, medtrener for Ullern G19 og kampleder mot Jardar.

Mot Jardar hadde Ullern bare med seg én ren kantspiller, i Mikkel Hagen. Ellers besto kamptroppen av hele 11 spillere som på et eller annet tidspunkt har gått under kategorien «midtbanespiller»!

- Det medførte at vi måtte justere litt i strategien vår for denne kampen, samtidig som vi forsøkte å ivareta våre prinsipper for spillestil. Ifølge rapportene skal det ha gått veldig bra. Gutta klarer dette veldig fint generelt, synes jeg; de klarer å tilpasse seg justeringer i kampplaner og er taktisk fleksible. Da har vi mange strenger å spille på, sier Anders Johansson til Ullern.no.

 Bortekamp venter

Neste uke blir det roligere for juniorgutta. På torsdag reiser de til Sandvika for å spille mot Bærum i førstedivisjon. Deretter blir det ei frihelg for spillergruppa.

- Det har vært en hektisk seriestart og gutta har jobba godt. De har fortjent noen dager fri, konkluderer Johansson.  


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc