Uke 36 - Meget bra sesongstart!

Postet av Ullern Fotball den 29. Aug 2020

Vi kom godt i gang med høstsesongen hvor vi leverte 3/3 seier forrige uke. Nå må vi bare fortsette å jobbe bra på treninger som vi har gjort hittil, slik at vi fortsetter å utvikle oss i riktig retning. 

Nå er det litt kaldere enn det det har vært de siste ukene, spesielt sent på kvelder når vi har kamp. Så viktig at alle tar med ekstra tøy slik at vi unngår sykdom og fravær fra treninger. 

For dere som blir satt opp som dommeransvarlig: Ta gjerne kontakt med Nicolas dersom du ikke kan dømme kampen og ikke får til å bytte intern. Da kan vi hente inn en klubbdommer som koster 250kr.

Stjerne Cup Innlandet: Pr i dag så er det ikke lov med spill på tvers av kretser. Regjeringen kommer med ny info vedr fotballen første uke av september, alt tyder på at det ikke blir mulig å spille cupen. Men vi må jo da vente til turnering blir flyttet til en ny dato eller om det blir gjennomført fra den 11. – 13. september. 

Utstyrsansvarlige

Alle hjelper å samle inn baller, kjegler og vester etter økta er ferdig.

Ukens tema: Oppbyggende spill.

Mandag

KL. 15.00 – 16.30 Trening for de som ikke spiller kamp.

Kl. 19.10 (oppmøte senest 30 min før) Kamp for lag 3 hjemme mot Ready. Tropp: Adrian, Johan WJ, Cedric, Jacob, Thomas, Aslak, Bjørklund, Oscar S, Martin, Philip A, Sander. 

Dommeransvarlig:  Thomas Thorsrud

Tirsdag

Kl. 19.10 (oppmøte senest 30 min før) Kamp for lag 2 hjemme mot Korsvoll. Tropp: Aksel H, Eimhjellen, Tian, Johannes, Mateo, Bernhard, Noah BS, Magnus, Iver Jacobsen, Ler, Even.

Dommeransvarlig: Christian Eimhjellen

Onsdag
KL. 15.00 – 16.30 Trening for de som ikke spiller kamp.

Kl. 19.10 (oppmøte senest 30 min før) Kamp for lag 1 borte mot ØHIL på Hosle kgress. Tropp: Otto, Loly, Lucas, Emil, Erik, Fjellman, William, Ankjell, Ola, Max, Amund. 

Torsdag

Egentrening med ball / Basisprogram

Fredag

KL. 15.00 - 16.30 Trening

Lørdag

Egentrening med ball / Basisprogram

Søndag  

Kl. 13.00 - 14.30 Trening


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc