G19: Cupavansement!

Postet av Ullern Fotball den 22. Aug 2020


Sander Strømme, Ullern-troppens nyeste signering, ble matchvinner i debuten mot Bøler. To minutter inn i første ekstraomgang scoret han golden goal-målet som sendte Ullern videre. Da ble det full jubel fra de røde og hvite!

 

To dager etter at G19 hadde tatt sin første trepoenger i førstedivisjon, borte mot BVH, var det duket for en ny bortekamp. Denne gangen i Obos cup. Bøler tok imot Ullern denne fine lørdagen, og om det var spennende på torsdag, så ble det ikke noe mindre nervepirrende mot Bøler. Til tross for at Ullern scora først, ble det både 1-2 og 2-3 i favør Bøler, før Sigurd Davidsen reduserte mot slutten og sørget for golden goal. 

- Vi skaper fullt av sjanser og situasjoner som bør bli sjanser, og har sikkert 40 cornere bare i første omgang. Men mot et lavtliggende og hardtkjempende Bøler-lag - i en vinn-eller-forsvinn-kamp - så ble det vanskelig likevel. De scorer på omtrent hver eneste sjanse de har, og da straffes vi hardt for at vi selv er litt ineffektive i dag, oppsummerer Johansson. 

I golden goal varte derimot ikke spenningen særlig lenge. Etter bare to minutter steg nemlig nykommeren Sander Strømme opp og headet inn en corner fra August "Ævern" Bjerknæs, og vipps, så var Ullern videre til neste runde. 

- Det var fryktelig deilig. Vi rir i land to jevne kamper denne uka, og i dag kommer vi tilbake ved to anledninger. Det viser moralen i laget, fremhever Johansson.

- At vi scorer fire på corner er også noe å ta med seg. Å være gode på dødball skal kjennetegne oss, og det er et viktig våpen å ha når vi ikke klarer å score i åpent spill, legger Ullern-treneren til.  


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc