Velkommen, Lysaker Kiropraktorklinikk!

Postet av Ullern Fotball den 21. Aug 2020

Vi har vært så heldige å få «Motorikknerden» Anette Kristvik som primærbehandler for klubbens medlemmer, og Lysaker Kiropraktorklinikk er blitt vår nye samarbeidspartner på undersøkelse og behandling av muskel-og skjelettskader. 

I tillegg til 25 års erfaring som kiropraktor, er Anette en av tre i Norge som har fullført videreutdanning i analyse av den motoriske utviklingen hos mennesket (DNS), samtidig som hun  har gjennomført de aller fleste idrettsmedisinske kurs som finnes i Norge. 

Jeg er alltid sulten på ny kunnskap og nye erfaringer, selv etter 25 år som behandler! Jeg brenner for skadeforebyggende behandling med riktig trening, og jeg gleder meg til å få bidra med dette inn mot trenerteamet i Ullern fotball. 

I barne- og ungdomsårene ser jeg viktigheten av at spillere ikke blir tatt ut av fellestreningene hvis de blir skadet. Det er i dette miljøet de har vennene sine, og derfor vil jeg gå inn for tett kontakt med treneren, slik at vi kan tilrettelegge for at den skadede kan være med på trening, så langt det er mulig. 

Som kiropraktor har jeg meget god kompetanse på akutte og kroniske muskel- og skjelettskader. Min hverdag består normalt i å undersøke, stille diagnose, behandle, rekvirere røntgen og MR, samt henvise videre til ortoped hvis det er behov for det. Når du kommer til behandling hos meg vil du se at jeg benytter mange forskjellige teknikker, som tilpasses etter behov og preferanse. 

Jeg oppfatter Ullern Fotball som en foregangsklubb som ønsker å ta godt vare på sine medlemmer, uansett alder og ferdighetsnivå. 

Etter å ha jobbet i mange år med utøvere i forskjellige individuelle idretter gleder jeg meg virkelig til å samarbeide med Ullern fotball!”, sier Anette entusiastisk.

Anette etablerer seg i «fysiorommet» i klubbhuset når dette blir tilgjengelig, slik at det er kort vei til undersøkelse og behandling. Du kan også bestille behandling hos henne og de andre kiropraktorene på klinikken på Lysaker Torg 2. 

Anette kan kontaktes direkte på tlf. 976 99 166, eller på

Lysaker Kiropraktorklinikk tlf. 67 10 56 90. 

Vil du lese mer om Anette kan du gjøre det på https://www.lysaker-kiro.no  0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc