Uke 34 - vanlige uker

Postet av Ullern Fotball den 15. Aug 2020

Da legger vi bak oss to veldig fine uker uten eksterne forstyrrelser. Nå er hverdagen tilbake og da er det viktig å minne om viktigheten av minst 10 timer søvn hver natt, mye mat og drikke gjennom dagen og gode forberedelser inn mot treningen for at den skal bli gøy og ha høy kvalitet. 

For at en 11-åring skal ha nok overskudd til både skole og fotballtrening trenger han å sove minst 10 timer hver natt. Da øker sjansen for å holde seg skadefri, sjansen for å bli syk synker og det generelle humøret vil være mer stabilt. I tillegg øker evnen til å lære mest mulig effektivt😊

Keepertrening: Keepertrening er tirsdager kl 14:15 med Daniel Garcia. Husk å melde forfall direkte til han om dere ikkje kommer. 

Foredrag: Onsdag rett etter trening kommer Espen Tveter Andresen (A-lags spiller) for å fortelle om hans motgang og hvordan han har brukt dette til sin fordel. Espen har hatt mer motgang enn en 21-åring burde ha i sitt unge liv. Dette anbefales på det sterkeste og foreldre er også velkommen!

Uke 35: I Uke 35 begynner kampene for alle lag, tropper legges ut i ukeplanen lørdag eller søndag. Husk å sjekke den grundig for ditt navn.

UKE 34

Mandag:

Trening (sats) kl 15:00 (14:50) på Gamlebanen– Konkurranse, fotballsprinter, spill 9v9/7v7 + bevegelighet og samling

Tirsdag:

Basisprogrammet og/eller leker med ball

Keepertrening kl 14:15 – Jonas, Magnus, Vemund, Oscar + evt andre keeperemner!

Onsdag:

Trening (sats) kl 15:00 (14:50) på Gamlebanen – Konkurranse, pasningsøvelse m/retning, spill 9v9/7v7/5v5 og deretter rett i klubbhuset!

  • 16:30 Espen Tveter Andresen (A-lags spiller) kommer for å snakke om hans motgang og hvordan han har brukt den til sin fordel. Anbefales også for foreldre.

*Ferdig ca. 17:30

Torsdag:

Basisprogrammet og/eller leker med ball

Fredag:

Trening (alle) kl 15:00 (14:50) på Gamlebanen – Konkurranse, 1v1/2v1/2v2, spill 9v9/7v7/5v5 + bevegelighet og samling

Lørdag:

Fri/egentrening

Søndag:

Fri/egentrening

  

«It’s not about thinking, it’s just doing, being and preparing to find this 100 percent awareness and presence”

  • Robbie Maddison (motorsyklist)

 


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc