Uke 49 - Kamper for alle og soneturnering

Postet av Ullern Fotball den 30. Nov 2019

Først av alt takk til alle foreldre som bidro på futsalen i Ski forrige helg. Tipp topp med to lag i semi og et i finalen. Fått gode tilbakemeldinger fra mange på at det å få styre sine egne lag var moro for gutta, kanskje vi kan finne en lignende futsalsak til ila vinteren, vi får se. 

Kommende helg er det viktig at folket er hjemme, det blir kamper for alle. 

Alle er inne i Spond, bra, info om treningsavgifter kommer ila uken. 

I andre nyheter er vår turgruppe godt i gang med å planlegge våre cuper og turer i 2020, verdt å merke en aldri så liten feil som har stått i aktivitetsplanen. Kr himmelfarthelgen er åpen for alle som ikke reiser til Riga og vil også bli tilbudt noen av de som spiller mindre i Riga. 

Sosialgjengen har begynt å koke julegrøten til julebordet som blir mandag 16 desember. 

Mye å glede seg til frem mot jul og enda mer etter! 

Søn 8 des

Soneturnering for: Ken Ole, Gustav, Jacob, Emil, Andreas, Storm, Theodor, Brage, Ellef. 

Kl.12.00 - Lag 1 vs Hasle Løren på CC Vest. Oppmøte kl.11.15. Tropp: Ole TC, Jonas GP, Adrian, Philip, Frithjof, Estin, Tollef, Dani, Jon, Steen, Benni, Teo, Seb, Thomas, William, Henrik W, Sondre, Haavard og Oscar LJ. 

Kl.13.30 - Lag 3 vs Ready på CC Vest. Oppmøte kl.13.00. Tropp: Oliver, Jonas L, Preben, Anders, Noah, Sanne, Mathias, Linus, Chris S, Chris B, Tobias, Jens, Nico P, Adrian Z, Nour, Falk, Nicolas, Henrik A og Nico. 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.