Junior: Nytt trenerteam på plass for sesongen 2020

Postet av Ullern Fotball den 5. Nov 2019

Vår junior sats gruppe vil i 2020 være delt i en G18 og G19-gruppe, med G19 som det øverste sportslige nivået. Vi er meget fornøyde med å kunne presentere vårt nye trenerteam for sesongen 2020. 

Etter 5 år som hovedtrener for Ullern Junior 1 så takker Runar S. Mathiassen av og tar steget opp til våre seniorer. Opp som ny hovedtrener for det som blir G19 2020 kommer Anders Johansson fra våre egne rekker og han får med seg den mangeårige G19 assistenten Johan Egil Rudi som i tillegg til den sportslige assistansen for Johansson også vil ha et betydelig organisatorisk ansvar rundt både G19 og G18 gruppen. Hovedtrener for G18 i 2020 blir Dennis Berg Smalsundmo som på kort tid har gjort et meget godt inntrykk og som Ullern Fotball er veldig fornøyde med å ha fått med i sin trenergruppe. 

Anders om rollen som hovedtrener for G19

- Jeg er veldig glad for å få denne muligheten, og jeg gleder meg til å ta fatt på den og komme i gang. Gruppa er spennende og har mye potensiale, så det blir gøy å følge utviklingen videre og prøve å påvirke den positivt i så stor grad som mulig. Jeg kjenner et par av guttene fra før av, og vet det er mange ivrige spillere som både har lyst til å bli gode individuelt og lyst til å prestere sammen som lag. I tillegg har de hatt en veldig flink trener før meg, i Runar, noe som gir meg et godt utgangspunkt – og som samtidig betyr at jeg og Rudi må fortsette å levere. Det skal vi selvsagt gjøre. Forhåpentligvis klarer vi å ha det beste treningstilbudet i Oslo til G19-spillere som vil opp og frem; det skal vi i alle fall etterstrebe.

Takker for tiden på G18

- Samtidig vil jeg takke alle spillerne og foresatte på G18 i år. Jeg har lært masse og hatt det veldig morsomt, og jeg håper så mange som mulig av disse spillerne fortsetter det gode arbeidet også. Lite hadde gledet meg mer enn å kunne tilby spillerne på G18 en plass i G19-stallen de dagen de fortjener det.

Ser frem til å jobbe med gamlefar Rudi

Og jeg gleder meg veldig til å samarbeide med en såpass kompetent trener som Rudi. Jeg er sikker på at vi kan lære mye av hverandre og utfylle hverandre veldig godt.

Ullern Fotball om ansettelsene

I Anders får vi inn en som jobber døgnet rundt for å skape et optimalt opplegg for guttene å utvikle seg i. En som tenker fotball hele døgnet og som bringer nye tanker til bordet på nærmest daglig basis. Vi er godt fornøyde med at vi hadde et så kompetent alternativ internt i klubben når Runar nå tar et steg videre som er naturlig etter en meget sterk jobb med våre juniorer over flere år. Dennis har tatt oss med storm og har en energi og et engasjement for fotballtrenergjerningen som en sjelden ser. Vi gleder oss til å se hva han kan få til i denne aldersgruppen og vi er trygge på at han vil være en god mann for våre juniorer som sikter mot G19 plass. Sammen med disse to unge fremadstormende så blir også Johan Egil Rudi med videre og står for kontinuitet og erfaring om opplegget som er ønsket på våre juniorgrupper. 

Vi kommer tilbake med en artikkel på Dennis ila de kommende ukene og ikke minst de andre nye trenerne og trenergruppene på de ulike lagene for sesongen 2020. 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.